Kendimden utandım biliyor musun yaşadıkları ni okurken. Rabbim sana ve evladına sağlık uzun ömürler versin inşallah. Benim şuan hiçbir şekilde gık demeye hakkım yok resmen kendime kızdım. Sen çok büyük bir savaşçısın hiç of demeden neler yaşamışın . Rabbim bundan sonra yüzünü hep güldürsün inşallah canım benim ♥️

Rabbim evladının derdini göstermesin inşallah 😍 çok duygulu zor bir süreç geçirmişsin rabbim inşallah birdaha yaşatmaz. Okudum çok duygulandım halime bin kere şükrettim canım ne diyeceğimi de bilmiyorum şuan çok duygulandım. Bende hamileyim 25+2 günlük rabbim evvlatlarımızı bize bağışlasın. Tebrik ederim Allah analı babalı büyütsün inşallah ❤️ harikasın bu kadar güzel mücadele vermişsin❣️ rabbim gönlünüze göre versin inşallah 🌺

Kedili_Anne Savaşınızı gözümde bir damla yaş ile okudum.. Çok güçlüsünüz, yaşadıklarınız çok acı dolu fakat kutsal. Ne yaşadığınız depresyon için ne de başka bir şey için kendinizi haksız hissetmeyin. O kadar çok acı, endişe, beklemek.. Ama bunu da atlatacağınıza eminim. Rabbim size bundan sonra kolay, neşe ve mutluluk dolu kapılar açsın inşallah. Küçük mucizeniz ise ömrünüz boyunca size gurur ve mutluluk versin; ömrü sağlıklı, uzun ve şen olsun.. Dualarım sizinle. İnşallah artık güzel günler sizi bekliyor, umutvar olun🥰

Ben de bir tüp bebek hamilesiyim. Dilerim Allah’tan bu yasadiklarinizdan daha fazla zorluk yaşamazsınız ve sağlıkla huzurla buyutursunuz bebeğinizi❤️

Müthiş bir hikaye 👌 çok güçlü bir kadınsınız maşallah 🧿🥰 sağlıkla büyütün bebişinizi 🙏

Kedili_Anne hepsını okudum canım Rabbım ıkınızı bırbırnıze bagıslasın olmayan cocuk ısteyen herkese nasıp etsın cok zor zamanlr atlatmıssın ama sen cok guclusun 🌸

Kedili_Anne gerçekten çok duygulandım🌸 Anneliğin ne kutsal bir şey olduğunun kanıtı bu yaşadıklarınız..Rabbim bebişinizle güzel bir gelecek yaşamanızı,yaşatmanızı nasip etsin 🙏🏻 Çabanızı ,gayretinizi ve ümidinizi canı gönülden kutlarım 🥰

Kedili_Anne sizin gibi cok ama cok zor süreçlerden geçtim hala da geçiyorum bu hikayeniz bana umut oldu ben de 2 yıl kadar gebe kalmak için uğraş verdim daha sonra ben de ilk bebeğimi sizin gibi kaybettim ama benım için daha bitmemişti bu imtihan 4 ay önce de oğlumu kaybettim doguma 2 hafta ve hiç bir sebebi yok 😔sabrediyorum vazgecmedm Allah varsa umutta vardır veren de o alan da mucizemi sabırla bekliyorum 🤲❤️rabbim kızınıza hayırlı uzun ömürler versin inşallah 🤲

Kedili_Anne mide yannalarimdan,arada sırada olan sikayetletimi buyuttumden normal şeklini secemememden kısacası kendimden utandım Allah’ım size saglik sıhhat uzun ve hayırlı ömür nasip etsin yavrunuzla eşinizle ömür boyu çok mutlu olun çok guclusunuz ıyıkı paylastiniz bizimle…

Kedili_Anne Harika ötesi bir doğum hikayesine ve gebelik sürecine şahit oldum sayende. Bizde sezeryan kararı aldık ve henüz biraz yolumuz var bakalım. Evladınla eşinle sağlıklı ve güzel bir hayat diliyorum. Rabbim bugunlerini unutturacak sevinçler yaşatsın,okuduğuma bayıldım 💞

• [silindi]

Kedili_Anne mükemmel bir annesin okurken o kadar duygulandım ki 😔 allah sana senin kadar güçlü bir melek göndermiş inşallah bundan sonra ki hayatınızda siz ona hayırlı anne baba, oda size hayırlı bir evlat olur. Yaşadığınız tüm acı bunlarla sınırlı kalsın. Ömrünüz hep bahar gibi geçsin 🌸