Reysare Hope8 anam herkes iki üç şey içerken ben niye tek 🙄elenatal kullanıyorum başka hiç bişi vermedi19+4 bizde pazartesi kontrol var dur gidince soracam😁😁
Ayseerkav Folik asit dışında birşey kullanmıyorum kan verdim eksikleri söyleyecek eksik varsada onları besin takviyesiyle çözmeye çalışacağım normalde de ilaç kullanmayı sevmiyorum zaten gerekli olduğunda düşünmüyorum saydığınız ilaçlar çok fazla bence
Hope8 Ayseerkav benim değerlerim inanılmaz düşük herşeyi yapmama yememe rağmen kan değerim çok düşük hatta doktorum sen nasıl yaşıyosun bu kansızlıkla dedi o dereceydi şuan ilac kullanmama rağmen yinede düşük malesef yapım böyle galiba 😔 ve diğer vitaminlerimde öyle
Annisko Hope8 ben gynoferom ve regenesis max omega 3 kullanıyorum su an 36 haftalıgiz (ilk 8 hafta folik asit kullandım)
Kubrabulutt31 Sabah tiroid ilacı ile başlıyorum decavit , devit-3 , coraspin,gynoferon , oksapar iğne, progestan fitil, haftada bir prulutaon iğne, birde duphalac şurup kabızlığım olduğu için ilaçlar sayesinde 3 lt su içiyorum
Ezgito Gynoferon ve ocean mummy kullanıyorum 24. Haftadayım. 13. Haftadan beri bunları kullanıyorum. Öncesinde sadece folik asit kullandım.
Sinemneset Hope8 Demir hapı d vitamini vinalac multivitamin magnezyum hapı bide suda eriyen kalsiyum çatlayacağım artık
hulya_sncr47 Hope8 ilk başta folik asiti üç aylık olunca doktor artık onu kullanma o ilaçı verdi sanırım kan takviyeli kan tadi geliyor ilk başta migdeme dokunurdu ama akşam satlerinde bol suyla içiyorum artık dokunmuyor br tane ilaç yetiyor bana 😂😂
Nanemmmm Hope8 geçmiş olsun canım aynı sıkıntıyı bende yaşadım 9 yıl tedavi gördüm hiç bir ilaç fayda etmedi taki sidefer kullanana kadar birde bizde ırsidir kansızlık
Ayseerkav Hope8 kansızlığı hala tedavi altına alınamaması özel bir durum hamilelikte en çok ürettilen ve bize lazım olan şey kan bu gibi durumlarda tabiki hepimiz ilaç takviyesinde bulunacağız ben sadece her durumda ilaç içilmesine karşı olduğumu vurgulamak istedim 🌸