Hope8 damlazorluysal bende ilk10. Haftaya kadar kusma 15. haftaya kadar da bulantı yaşadım o yüzden seni çoook iyi anlıyorum bulantıya bi care yok malesef gecmesini beklemekten başka 😔
Hope8 Wonderanne evet ya ayak şişkinliği bende şimdiden var bide bu sıcaklar insanı mahfediyor seni çok iyi anlıyorum inşallah kolay doğum gecirirsin bugünlerde biticek azcık daha sık dişini tatlım ❤️
Hope8 Cilek_21 evet hepsi doktor kontrolünde çoğuna 6. Haftada başladım değerlerim çok düşük olduğu için folik asiti 12. Haftaya kadar kullandım
Hnfyldz Hope8 ben de12.haftamdayim bulantı ve kusmam var prilam dr ilacını kullanıyorum çok faydası oluyo
Hope8 damlazorluysal prilam çoğu kişide işe yarıyo bi bende yaramadı sadece 4 tane kullandım aşırı uyku yaptı bende 😂 sadece uyudum 😂
hulya_sncr47 Hope8 Bn de 16+5 günlük pregno marin 4 adet kaldığı içim kutusunu atmışım 🙈içindekileri hatırlayamadım şimdi 😁
zeome 24 haftadayım 17 haftaya kadar demir hapı folik asit kullandım bıtncede kestim hepsını midemi bulandırıyor
er_aysenur Hope8 İki tane d vitamini hapı kullanıyorum d vitaminim aşırı düşük olduğu için kullanıyorum ayrı ayrı omega 3 magnezyum kan ilacı
ilkbaby Hope8 ben OMEGA 3 tablet olarak kullanıyorum ama kabın üstünde bile Multi vitamin Multi mineral yazıyor içerik olarak başka vitaminlerle kullanılmasa ilaç neden böyle uretilsin ki
Kadriye2411 Emo1509 evet mavi beyaz olan kutuyu kullanıyorum 16. Haftamdan itibaren şuanda 23. Haftamızdayız çok şükür