Nanemmmm Hope8 ben sidefer kullanıyorum içinde demir omega üç folik asit ve ayreten 12 vitamin var doktorum o ilacı kullanıyorsan başka hiç bir ilac kullanmana gerek yok dedi gerçekten çok iyi bir ilaç
Hope8 Skran değerlerin güzelse belkide yurtdışındaki doktorlar cok fazla böyle ilac kullanımı sevmiyolar doğumda bile gerek kalmadıkca sezeryan yapmıyolar o yönden çok güzel bence
Esr53 Hope8 b12 dodex mi kullanıyorsunuz bana da son dönemde verdi doktor balık yağını özellikle sonbahar aylarında kullan dedi kan ilacı, magnezyum alıyorum d vitamini verdi ama kullanmadım 🤷🏻♀️ İçeriğini okuyunca
Nanemmmm Hope8 geçmiş olsun canım aynı sıkıntıyı bende yaşadım 9 yıl tedavi gördüm hiç bir ilaç fayda etmedi taki sidefer kullanana kadar birde bizde ırsidir kansızlık
Skran Hope8 evet degerlerım ıyı gerek yok dedı yurt dışındaki doktorlar gerçekten dısıplınlı ve ıyıler
Oznuurr Hope8 ben sadece imom kullanıyorum içinde folik asitten vitamine kadar herşeyi var 12. Haftamiz bitiyor🙂
Hope8 qamseee hahahah evet vitamin ve demir ilaçları iştah açıcı baya benimkide açıldı ve kapanmıyo 😂😂