Hope8 Marazin_annesi evet öyle duydum bende senin haftan güzel şimdiden ye bence ve muz iyiymiş baya 😂
Hope8 Elif_gur12 sağlık ocagına gittim orda hemsire hergün gelme dedi pandemi yüzünden hapı var onu iç dedi bende illede iğne vurdurucam diye bi kliniğe gidiyorum 5 tlye vuruyorlar 😂
Elif_gur12 Hope8 benim doktorumda balık yağı hapı hep içeceksin balık tükettiğin günlerde içme sadece dedi hepimizin kan değerlerine göre doktorlar ilaç veriyor ben ilk hamileliğimi bir ilaçla geçirdim şimdi ise ikinci hamileliğim bir sürü ilacım var
Elif_gur12 Hope8 ilk üç ay sadece solgar folacin kullandım üçüncü aydan sonra demir hapı, devit3 damla, decavit, efa daily balık yağı hapı kullanıyorum.
Wonderanne Hope8 hiç sorma az kaldı ama benim pilim de az kaldı ayaklar 32den beri balon gibi dize kadar ödem yürüyüş yapıyorum yine de inmiyor nefesim daralıyor artık hayırlısı ile doğsa da ikimizde rahat etsek 🥵
Hope8 Wonderanne evet ya ayak şişkinliği bende şimdiden var bide bu sıcaklar insanı mahfediyor seni çok iyi anlıyorum inşallah kolay doğum gecirirsin bugünlerde biticek azcık daha sık dişini tatlım ❤️
Tugce1450 Hope8 Hope8 demir eksikliği hapı ferrum Devit3 damla Decavıt vitamin hapı Efermag magnezyum eksıjkıgı Sanırım ben herkesten fazla kullanıyorum ve açıkcask korkuyorum da