Hazkrt Hope8 maşallah çok iyi doktor kontrollerine gidiyorum gayette herşey yolunda sebebi yok aslında sadece kullanmak istemedim zaten gerekli herşeyi beslenmede yiyordum
Cansummm Hope8 yemeklerimin arasında içiyorum canım. Birkaç lokma yedikten sonra sabah akşam içiyorum. Öğünlerimde süt ve süt ürünleri var ise yemeklerden 1,5 saat sonra ilacımı içiyorum.
Hope8 Hazkrt aaa çok iyi ya ne güzel valla en güzelini yapmışsın benim beslenmemde fena sayılmaz ama yinede bütün değerlerim çok düşük sağlıkla kucagına alırsın inşallah 😍😘
UrasEgeninannesi Hope8 feramat, efa mom, benoxol, d vit, magnımore plus daha var mı hatırlayamadım. 😂 tabi hergün hepsini unutmadan almak mümkün değil 😅🤦🏻♀️
Hope8 Rebeka isimleri baya değişikmiş 😂 bitek gyno feronu bilşyorum demir hapı benim korkulu rüyamdı 😂😂
UrasEgeninannesi Hope8 ek olarak coraspin ve euthyrox kullanıyorum halimi düşün 😂ama hergün hepsini almıyorum ne yalan söyleyeyim vitaminlerin 😅
Marazin_annesi Hope8 aman aman illahlah oldum yeminle kuru üzüm yiyom bakalım keçi boynuzu da alcam çıkmasın yiyosa 😂
askanne10 Muberraonur buna benzer pakette elevit 2 kullanıyorum görüntüsü aynı hatta elevit 3 var doğum sonrası aynı paket ana Türkiye’de bulamadım başka elevit aldım ama içinde omega yok onda vardı bende ne alsam şu an bilemedim