Marazin_annesi Hope8 ben hiç bisey kullanmiyorum sadece B12 iğneye gidiyorum on beş günde bir bide D3 vitamini bukadar 😊
Hazal2020 Hope8 benimde kan degerlerim en bastan beri iyi ama demir verdi sanirsam.doktordan dokotea fark var
Hazal2020 Hope8 agrilarim ara sira oluyor diye magnezyum yazdi doktor daha baslamadim agrilarim cok oldugu zamanlar icmeyi düşünüyorum onun haricinde d vitamini damlasi , omega 3 lu multivitamin ve demir içiyorum
Hope8 Hazal2020 magnezyumu bence sürekli kullan o şekilde cok daha iyi faydası olur ben bi gün içmemiştim inanılmaz ağrılarım oldu düzenli içince daha iyi ☺️ Kan değerleri iyi olsada demir hapı bütün doktorlar verir cünkü annenin gebelikte en cok kana ihtiyacı oluyor ve doğum yaparken kan kaybı olursa diye de veriliyor hatta doğumdan sonrada devam ediliyor ☺️
Siem24 Hope8 29. Haftadayım Demir ilacı, multivitamin, d vitamini, magnezyum ve tiroit ilacı kullanıyoru. 😅😅
Hope8 Marazin_annesi hiç sorma herşeyi yapmama yememe rağmen hala düşük kan iğnesi vericek doktorum böyle giderse 😒 benim yaşamım boyunca düşüktü gerci 😂😂 kansızım demekki 😂
Marazin_annesi Hope8 benim 9.4 den 8.4e düşmüş aniden hemde acil hastaneye gt dedi saglikocagindaki doktorum Perşembe geicem ilaç kullanamyrm kusuyrm basimi donzeriyo kuru üzüm aldım şimdi bakalim
Hope8 Marazin_annesi hajssaah aynen 😂😂 ben gecen hafta baktırdım en son 5.61 çıktı değerim o kadar şeye rağmen normal değerler 7.94 - 20.09 arasında olmalıymış 😩
Wonderanne Hope8 decabit devit3 maltofer magnezyum da vermişti bıraktım onu çünkü 37 olduk dogacaksa bile engel olmasın magnezyum dedim
Hope8 Wonderanne evet sancılarına engel olur iyi yapmışssın sağlıkla kucagına al inşşallaah ne güzel az kalmış valla 😍😍
Hope8 Marazin_annesi senin daha iyiymiş ama yinede yetmiyo gercekten demir hapları öyle ya ben az cekmedim başlarda 😒
Marazin_annesi Hope8 aman aman illahlah oldum yeminle kuru üzüm yiyom bakalım keçi boynuzu da alcam çıkmasın yiyosa 😂
Wonderanne Hope8 hiç sorma az kaldı ama benim pilim de az kaldı ayaklar 32den beri balon gibi dize kadar ödem yürüyüş yapıyorum yine de inmiyor nefesim daralıyor artık hayırlısı ile doğsa da ikimizde rahat etsek 🥵