Maviadaa 38+1 haftalık hamileyim decavit ,devit3,gyneferon kullanıyorum . Omega 3 2 ay kullandım bebeğime çok kilo aldıracak sezeryana sebep olacak diye bıraktım doktoruma söylemedim . Insallah bir sorun olmaz
Maviadaa Halimehacin canım omega 3 kac ay kullanip biraktin ben 38 haftadayim 2 ay kullandim kendim biraktim doktora soylemedim cunku bir anda bevegin kilo almasi beni uzdu normal dogum dusunuyordum bebek kilo alirsa sezeryana alirlar diye biraktim . Kotu bir sey mi yaptim acaba 😔
strangelove Maviadaa Benim doktor bana günde iki tane balık yağı verdi. Bir taneyse yine bir şey değilmiş bence
ipkklmn Merhaba güzel anneler :) 12.haftadan beri decavit, ferrum, dvit3, norwegian Health Omega 3 kullanıyordum. 24.haftadayım kramplar nedeni ile dün bunlara ilave magnezyum verdi doktorum.
Hnfyldz Hope8 ben de12.haftamdayim bulantı ve kusmam var prilam dr ilacını kullanıyorum çok faydası oluyo
Pelin43 Sdknurr bana aile hekimi yazmıştı ama decavit i onu bırakınca ocen mummy e başladım eksiklik yok yani ☺️☺️
Dila_06 Mervedderin bende sadece elevit kullanıyorum burayı okuyunca acaba eksik birsey mi yapıyorum dıye düşünmeye başladın 🧐🧐kaçıncı haftasınız özelemi gidiyorsunuz devlete mi
Mervedderin Dila_06 özele gidiyorum sadce elevit kullanıyorum. Eksik birşeyiniz yoksa takviyeye ihtiyaç yok bende
Busraveminisi1 Hope8 biraz fazla diycem ama bünyene ve vücut ihtiyacına göre değişir tüm bu aldıkların doktor önerisi mi ?ben şuan 13 haftalığım canım folik asit ve progestan kullandım bu zamana dek şimdi onlar bitti best vm diye bir multivitamin omega 3 destekli takviye ve gynoferon adlı demir ilacı verdi başka bir şey kullanmana gerek yok dedi bunları doğuma kadar ve doğum sonrası da 1 ay kadar kullanacakmışım
Hamzaninannesi AtaMommy ben 24 haftalik oldum.hala demir ilacina baslamadi doktorum. Gec kaldigini dusunuyo4um.bende
Selcan_33 Hope8 bende demir hapı decavit birde magnezyum başkada birşey kullanmiyrm ilk oğlumda iken ekmeğe damlatip yediğim damla vardı kullan diyen olmadi böyle devam ediyoruz sıkıntı olmaz umarim
PnrBS Hope8 omega 3 için gerek yok haftada bir balık ye , gereksiz kilo yapıyor o hap dendi. Bıraktım o yüzden. Demir ve d vitamini kullanıyorm. Şuan güneşten d vitamini alabildiğim için acaba kullanmama gerek yok mu diye düşünsem de bırakmadım. Değerlerin düşükse kullan tabi hepsini ,doktor verdiyse vardır bi bildiği
Derya-D Hope8 bana da fazla geldi ama değerlerin düşükse yapacak birşey yok canım. Devam etmelisin. D vitaminini bende kullandım ilk başta ama 3 ayı geçtikten sonra bende karaciğer yağlanması yaptı. Sık sık karaciğerine de bakmasını işte doktorundan bu kadar vitamin sana zarar vermesin. ❣
anilece hafta- Pregnacare+Maltofer(demir)+ D Vit. Bir ara vitaminleri bıraktırmıştı doktor 10gün bağırsaklarm dinlensin hemen kramplarım başlamıştı. Baya işe yarıyor demekki multivitaminler.. Her gün de soda içmeye çalışıyorum 🌸