Sevgiarf Yaseminsefa kan testi filan yaptı gerek olsa verirdi heralde annem gil aldı geldi eczaneden iç diye ama iğrenç kokuyordu içmedim 😂
Zuzuum Hope8 yazan yazıyo kuzum ama herşeyin fazlası zarar iki vitaminde de aybı olan takviyeler var yediklerindende alıyosun vücuda fazla gelen atılır mı yoksa bebeğinde yada farklı bi etki mi yapar bilinmez ben eski dr umda avuç avuç takviye kullandırırdı bana şimdi ki dr um vitamin bitti omegaya geçirdi doğaldan yana bidr zaten genelde fazla yükleme yapmama taraftarı ekstra vitamin hiç bişi yapmasa kg yapıyor ama bence okadar da masum değil
Diyetisyen_Anne 5+3 haftalık hamileyim..gebelikten 2 ay önce ocean mummy başlamıştım şimdi pregnom la değişiklik yaptı doktor..ayrıca omega-3 kilo aldırır yazanlar olmuş hiç bir bilimsel kanıtı yok ben yıllardır kullanıyorum..gebelikte probiyotik ve omega-3 kullanımı önemli 🙏🏼
Buse62 Hope8 kuruyemiş tüket ara ögünlerde bir avuç fındık yedigin de omega 3 alıyomuşsun fındık badem kuru incir hurma kuru üzüm bunları her gün tükettim hamileligim boyunca kan degerlerimde iyi çıktı vitamin kullanmadım her besinden dengeli yemege çalıştım bide
fatosd84 Hope8 ben ilk aylarda 2 kutu Efamom kullandım şimdi regemesis kullanıyorum 14+6 haftalığım doğuma kadar bu vitaminle devam edicem nasipse inşallah 🤲
Busrabayrak54 Femix omega kullanıyorum içinde ne arasan var 😂😂😂 1 aydır kullanıyorum çocuk düşündüğüm için ve 2 haftalık hamileyim sanırsam kanda ve idrarda çıktı 🙈
mjj Ben 4 aydir Q folin kullaniyorum ancak son bir kac gundur agzimda demir tadi var acaba hamilelik belirtisimi ? Adetime 7 gun var test yapsam cikar mi acaba
Busrabayrak54 mjj erken gebelik testi yapın bende çıktı silik çıktı bir kaç gün sonra daha yaptım belirgin çuktı
Anneyim00 Hope8 bi tek coraspin kullanıyorum onun haricinde verdiklerini kullanmıyorum 20 haftalık hamileyim ne yalan söyliyim o ilaçların hiç birine güvenmiyorum ilk gebeliğimde bi kutu ilaç içiyodum yok o vitamin yok bu vitamin çocugum bem gelişim geriliğiyle dogdu hem anne karnında strese girdi ciğerleri gelişemedi falan derken 15 gun yogun bakımda yattık ben 25 kg almıştım çocuk 2 kilo dogmustu yani ilaçlar sadece bende anormal iştah ve kabızlık yapmıştı bebegede hiç bi faydaa saglamamıştı bu benim görüşüm tabi şimdi saglıklı besleniyorum bebege giden kan akışı hızlansın dıyede coraspin alıyorum her gun onun harıcınde rest ccektim doktorlara kendi bildiğimi okuyorum😂 ( kimseyi etkilemek istemem bu benim kendi görüşüm bebegimin saglıgıda gayet iyi kendi saglıgımda gayet iyi)
HGa Hope8 suanda kan ilacı kullanıyorum ve kas ve karın ağrım için osteocare( vitamin) başlattı doktorum ☺️