macu_nesli Hope8 merhaba İyi günler bikaç soru sormak istiyorum. möllersin hangi balık yağını kullanıyorsunuz, doktorunuz mu önerdi, ne zaman kullanmaya başladınız? Ben de kullanmayı düşünüyorum da
Hope8 macu_nesli ben kapsül şeklinde olanını kullanıyorum norvecten getirttim garanti olsun diye 😂 doktorumada kullanayım mı diye sordum oda evet dedi normalde günde 2 adet kullanılması uygun ama doktorum bana günde 1 tane iç dedi ben 10 gündür kullanıyorum ama ben son 3 ay kullanmaya başlıcam tam anlamıyla 7. Aydan sonra
askanne10 Mervedderin elevit hangisi kullanıyorsun ben elevit 2 Türkiye’de bulamadım pronol buldum ama aynı değil
Dila_06 Mervedderin bende sadece elevit kullanıyorum burayı okuyunca acaba eksik birsey mi yapıyorum dıye düşünmeye başladın 🧐🧐kaçıncı haftasınız özelemi gidiyorsunuz devlete mi
Muj91 Şu an 11.hafta içindeyim ocean mummy kullanıyorum. Omega 3 + multivitamin İçeriyor. Doktorum verdi.
Sevgiy Gyno ferro sanol kan hapi, decavit multivitamin ve efa daily omega3 kullaniyorum. Kramp falan girerse de magnezyum aliyorum ama her zaman degil bu arada 30. Haftamiz bitti 😊
N6gksl Hope8 cnm o vitaminler sende eksik olduğu için kullandırtyodur mesela bn hiç omega 3kullanmadım
Pnralp Solgar omega 3 , solgar calsiyum-magnezyum, solgar demir hapı, nordic natural prenatal dha vitamin
BsraArda Hope8 Bende 28. haftadayım decavit vitamin ilacı Demir ilacı d3 vitamini ve omega3 içiyorum bir sorun da yaşamıyorum üstelik daha 3 kg aldım toplamda
Halimehacin Hope8 bende omega-3 kullandım 3 ay canım acayip kilo aldırıyor haberin olsun doktorum bıraktirdi😂 aç karnina ferrum tok decavit kullanıyorum 26. Haftadaym
Maviadaa Halimehacin canım omega 3 kac ay kullanip biraktin ben 38 haftadayim 2 ay kullandim kendim biraktim doktora soylemedim cunku bir anda bevegin kilo almasi beni uzdu normal dogum dusunuyordum bebek kilo alirsa sezeryana alirlar diye biraktim . Kotu bir sey mi yaptim acaba 😔
strangelove askanne10 çentik nedeniyle kullanmam gerekiyor olacak o, ‘kullanmamam’ değil; yanlış yazmışım 😀 Çentik, damarlarda olan bir durum; bebeğe rahat kan gitmesini aksatabiliyor. Olsaydı detaylı ultrasonda söylerdi ama zaten doktorunuz.
Bilge60 Hope8 benim kan değerlerim vitaminlerim çok düşük şuan 8 haftalık hamileyim 1 hafta hergün b12 iğnesi büründüm şimdi haftada 1 bürünüyorum o bitince ayda 1 olacak folik asit kullanıyordum ama bacak kasılmalarım olduğu için doktor onun yerine Decavit verdi Başka ilaç yok sanırım benim ki çok yeni diye ilerledikçe bana da kan ilacı verilecek