sedasuzan Hope8 imom kullanıyorum hepsi bi arada bunun dışında feramat oda demir ilacı ama imom hepsini karşılıyo
Nur1919 Tugce1803 benim de doktorum omega3′u sabah alma ne zaman alirsan al dedi. Cunki sabah alinca mide bulantisi yapiyor. Mide bulantisindan dolayi demistir.
Ozgsgr Hope8 d vitamini , demir ilacı, regenesis,vinalac kullanıyordum o bitti kontrolde yeni ilaç verir mi bilmiyorum şimdilik bunlari kullanıyorum
Nur1919 Hope8 balik yagi cok onemli. Hamile olsak ta olmasak ta balik yagini araliksiz 8sene kullanabiliriz. Bence birakmayin.
Prenses001 Hope8 demir hapı ve omega3 magnezyum kalsiyum kombine olarak kullanıyorum bugün bitti son zaten 6 günüm kaldı her an doğum olabilir daha almayacağım
Prenses001 Hope8 amin inşallah 😊🥰 benimle aynı günde haftada olanlar ve haftası daha geride olanlar doğurdu biz bekliyoruz 😊
Hope8 Baltintas bu benim 3. Doktorum 😅 hepside prof. Ve alanında uzman doktorlar değerlerim çok düşük o sebeble veriyorlar
Hope8 Hhanim cok doğru söylüyosunuz ama işte insan yinede bir miktar tedirgin oluyo ☺️ Benim yapım hep böyleydi yani hayatım boyunca herşeyim düşüktü o yüzden yemek yemek ve takviyeler bende yinede bi işe yaramıyo halen 😂
Defneada AtaMommy aynen ben de bi Demir hapı bir de karışık bi vitamin kullanıyorum. Dr vitamine bile gerek yok iyi beslenemiyorsan al dedi.
acemiii Hope8 hiç öyle bişey yok benim doktorumun ve arkadaşın doktorunun önerdiği vitaminde hem b12 hem omega dahil 10 vitamin var…Doktorunuz önerdiyse kafanız karışmasın
MomBse qamseee vinalac ile ilgili ilk kullandığınız zamanlar bir yan etki yaşadınız mı acaba? Benim kalbime bıçak saplanır gibi oluyor sanki birde sabah kalkınca ellerim sis ve ağrılı oluyor midem çok bulanıyor içtikten sonra karnım ağrıyor doktoruma da soramadım hafta sonu sebebiyle geçici mi acaba hiç ilaç alerjimde yoktur aslında kabızlık sebebiyle vinalac önerildi ama
qamseee MomBse bende de kabizlik vardi kullanmaya basladigim ilk günden bayagi rahatlatti. Su son bir kac gundur ne yesem midem tas gibi oluyor az da yesem cok yemis gibi hissediyorum ama vinalac yuzunden mi bilemedim.