grmz31 Ben hiçbir şey kullanmıyorum folik asit vardı bıraktım zaten yediğimi de kusuyorum doktorda birşey önermedi d vitamini benim oldum olası düşüktür onu bile
sehrinazcklglukhlfa qamseee hamileliğimin ilk 1 ayı bende vinelac kullanmıştım. O bittikten sonra efamom kullanıyorum hamileliğimin son ayındayım😊
Kbr93 AtaMommy omega 3 kullanmalısın çok önemli olduğu söyleniyor. Ben megadyn vitamin, gyno ferro demir ilacı ve omega kullandım son haftalarımda uyuşuklukluk ve kramplarım için kalsiyum ve magnezyuma başladım.
Hope8 Kbr93 omega 3 kullanıyorum ama günün hangi zamanı kullancagımı sasırdım burda yazılanlardan dolayı 😒
acemiii Hope8 sidefer gb ve osmin positive adlı iki takviye kullanıyorum.Toplam 15-20 vitamin ediyodur.İhtiyaç olmasa da anneden gidiyor..Tanıdık doktor varsa veya eczacı ona da sorabilirsiniz.Forumlarda bazen çok boş bilgiler oluyo insan panikliyo ☹️
MrvDmrkr 34.haftam bitecek sabahları tiroit ilacım akşam yemeğinden sonra da kalsiyum ilacım var. Diğer bütün vitaminleri bıraktım kabızlık şişkinlik mide yanması ne varsa yaptı.
Esr53 Hope8 öyle de ben bir kere kan ilacından zehirlendik inanın acilde çok canım acıdı sonra test yaptılar ve ilacın bendeki etkisi ters oldu bünyeden bünyeye değişiyor demek ki solgar markasına geçtim ve çok rahatım
Seymacetin17 Haftamdayım ilk 3 ay folik asit kullandım daha sonra sağlık ocagından aldıgım decavit ve vegaferon ilaclarını kullanıyorum ekstradan d colefor damlam var
tany15 Hope8 bende aynılarını kullanıyorum b12 iğnem yok sadece onuda hamilelikten önce her ay bi tane yaptırıyordum ama
qamseee MomBse bende de kabizlik vardi kullanmaya basladigim ilk günden bayagi rahatlatti. Su son bir kac gundur ne yesem midem tas gibi oluyor az da yesem cok yemis gibi hissediyorum ama vinalac yuzunden mi bilemedim.
MomBse qamseee anladım teşekkür ederim aynı durum bende de var yemek yemekten soğudum kabızlık yüzünden zaten
sinemkumandanveren Oznur Hope8 merhaba neden o kadar takviye alıyorsun doktor ne için Önerdi birseyler mi eksik sizde bende 21 haftalığım 3 aya kadar düsük tehlikem vardı fitil falan kullanıyordum ayrıyetten kan ilacı d vıtamini falan ama Çok şükür atlattım suan sadece kan ilacı kullanıyorum
Hope8 sinemkumandanveren evet malesef benim herşeyim çok düşük magnezyumuda ağrılarım cok olduğu için kullanıyorum