Filiztuana bende beşte altıda hep uyanığım gece geç yatıyorum şey duydum işte annenin vucudu uykusuzluğa hazır olsun diye beyin uyanık kaldırıyomuş anneyi doğru mu bilmyrm da dönüyorum dönüyorum yoruluyorum öyle uyuyabiliyorum😕😪
Temmuz hamişleri sıra bize geliyor☺️
birprensesannesiiiiii Benimde son gün 20 temmuz
30ekim19 benimde akıntım artti ve lastik gibi nerdeyse çok kalın mi deyim yoğun mu deyim
Gokcylan 2 Temmuz sezeryan benimde iki gün kaldı 😊😊
Gokcylan son 11 gün bi an önce su zaman gecsin istiyorum normal dogum olcak insallah gününü gecirmez 38+3 haftaligim gelsin artik💙👶🏻
__meczup__ ha benimki o kadar değil de yoğun tabi doktor da doğum yaklaştığı için bu akıntılar dedi sancın felan oluyomu
Aynurdogru oyu çok az kalmış☺️🤲🏻
Gokcylan Allah razi olsun Rabbim hepimizin yardimcisi olsun insallah. Bugun kuaforden sonra lekelenmem oldu pembe kanama oldu doktoru arayinca hemen gel dedi. Nst de sancim cikiyor sanirim ama acilmam faha hic yokmus. Ilk nstden snra doktor gondermedi 1 saat sonra ikinciye cektir bir daha bakalim dedi. Su an hastanede beklemedeyim
Bende bugün gittim kontrole 13 Temmuz sezaryene gün verdi çok heyecanlıyım
Gokcylan temmuzun ilk haftasi oğlumun boynuna kordon dolanmış sezeryan olucam 😔
Son 19 ama net bir gün yok şimdilik normal göründüğü için herkes gibi heyecan zirve sabırsızlık forever ☺️
30ekim19 anlayamıyorm ki saniyelik sancıların oluyo kasıkta
Busrasalt ay ayniyiz kac haftalik
__meczup__
Hadi hayırlısı insaallah 🤗
__meczup__ hım normal tabi inş hayırla alırız kucağımıza😍