Filiztuana bende beşte altıda hep uyanığım gece geç yatıyorum şey duydum işte annenin vucudu uykusuzluğa hazır olsun diye beyin uyanık kaldırıyomuş anneyi doğru mu bilmyrm da dönüyorum dönüyorum yoruluyorum öyle uyuyabiliyorum😕😪

Gokcylan son 11 gün bi an önce su zaman gecsin istiyorum normal dogum olcak insallah gününü gecirmez 38+3 haftaligim gelsin artik💙👶🏻

__meczup__ ha benimki o kadar değil de yoğun tabi doktor da doğum yaklaştığı için bu akıntılar dedi sancın felan oluyomu

Pnrkrb ben bugün gittim kontrole sezaryen olucak benimki bakalım dua edicem dsanada 🤲🏻🙏🏻

Gokcylan Allah razi olsun Rabbim hepimizin yardimcisi olsun insallah. Bugun kuaforden sonra lekelenmem oldu pembe kanama oldu doktoru arayinca hemen gel dedi. Nst de sancim cikiyor sanirim ama acilmam faha hic yokmus. Ilk nstden snra doktor gondermedi 1 saat sonra ikinciye cektir bir daha bakalim dedi. Su an hastanede beklemedeyim

Bende bugün gittim kontrole 13 Temmuz sezaryene gün verdi çok heyecanlıyım

Son 19 ama net bir gün yok şimdilik normal göründüğü için herkes gibi heyecan zirve sabırsızlık forever ☺️

Tucem aynı gün mü 🤗 sezaryen günümüz ölüyorum heyecandan ben