Temmuz hamişleri sıra bize geliyor☺️
sebato ya benim de 9 9 buçuk gibi alacaklar sezaryene 🙈
Gokcylan çarşamba günü günü doluyor ama ne sancı var nede başka bir belirti🤷♀️ temmuzun ilk haftası gelir demişti doktorum hem 4 gözle bekliyorum hemde korkuyorum 😶
Gokcylan en basindan beri ultrasonda 17 temmuz gozukuyordu abcak ara ara kasiklarimda ve belimde agri hissediyorum hele bazen nefesimi kesiyor. O an nefes kontrolu aklima gelip hakim olabiliyorsam sakinliyor o sancilar. Gecenlerde yuruyus yaparken de kasigima yine sanci girdi eve geldigimde az miktarda kahverengi lekelenme gordum. Bugun de sabah agdaya gitmistim kuafore simdi yine bir seyler sizdigibi fark edip lavaboya gittigimde sumuksu yapida kahverengi lekelenme ve pembe kanama oldugunu gordum. Agdadan mi tahris oldu diyecegim ama ogleden once yaptirdigim agda su saatte hala buna sebep olur mu bilemedim. Yarin zaten kontrolum vardi. Ne zaman nasil gelecek nasil olacak hic bilmiyorum cok merak ediyorum ben de 🙈
30ekim19 hadi hayırlısı bakalım ilk hangimiz o duyguyu tadacağız ama ben gece uyuyamıyorum hiç sabah ezanı okudu ben hala ayaktaydım ve bu durum beni çok yıprattı
Filiztuana bende beşte altıda hep uyanığım gece geç yatıyorum şey duydum işte annenin vucudu uykusuzluğa hazır olsun diye beyin uyanık kaldırıyomuş anneyi doğru mu bilmyrm da dönüyorum dönüyorum yoruluyorum öyle uyuyabiliyorum😕😪
birprensesannesiiiiii Benimde son gün 20 temmuz
30ekim19 benimde akıntım artti ve lastik gibi nerdeyse çok kalın mi deyim yoğun mu deyim
Gokcylan 2 Temmuz sezeryan benimde iki gün kaldı 😊😊
Gokcylan son 11 gün bi an önce su zaman gecsin istiyorum normal dogum olcak insallah gününü gecirmez 38+3 haftaligim gelsin artik💙👶🏻
__meczup__ ha benimki o kadar değil de yoğun tabi doktor da doğum yaklaştığı için bu akıntılar dedi sancın felan oluyomu
Aynurdogru oyu çok az kalmış☺️🤲🏻
Gokcylan Allah razi olsun Rabbim hepimizin yardimcisi olsun insallah. Bugun kuaforden sonra lekelenmem oldu pembe kanama oldu doktoru arayinca hemen gel dedi. Nst de sancim cikiyor sanirim ama acilmam faha hic yokmus. Ilk nstden snra doktor gondermedi 1 saat sonra ikinciye cektir bir daha bakalim dedi. Su an hastanede beklemedeyim
Bende bugün gittim kontrole 13 Temmuz sezaryene gün verdi çok heyecanlıyım
Gokcylan temmuzun ilk haftasi oğlumun boynuna kordon dolanmış sezeryan olucam 😔