Fatmanz1erva2 ilknremrh bende ayni cnm 2 temmuz kizimi anneme birakcam 3 yasinda sezeryan korkusundan cok kizimi birakmak uzuyor beni😥Allah yardimcimi olsun sag salim alalim kucagimiza kavusalim bebeklerimize ins🤲
ilknremrh Fatmanz1erva2 inşallah canm ya benim ki 18 aylık kimsede durmuyor bana çok bağlandı bu karantina günlerinde hiç dışarı çıkmayınca inşallah çok ağlamaz beni aramaz diye dua ediyorum çok üzülüyorum ona 😔
Ayb-izmir Benim son 32 diyor da sancılarım var gibi toplanma çok fazla bayramdan önce gelmesini bekliyorum inşallah kurban için eşim ailem şimdiden hazırlıklara başladı bayramda doğum olursa o telaşla zor olur diye düşünüyorum hadi bakalım hayırlısı🙏
Busimss Atesfeyzanur valla bende denize gidiyorum temizlik yapıyorum 38 falan olunca spor hareketlerine de baslıcam Coo beklemek istemşyorum 40 A kadar insallah bekletmez tospiğim 😂
Filiztuana 30ekim19 evet normal düşünüyorum ama o anki duruma göre değişebilir benim doktor ilk Temmuz 15 dedi Sonra 20-25 arası dedi belkide Ağustos ilk haftası dedi nasıl yani ilk 15 demiştiniz sonra 20-25 şimdide Ağustos diyorsunuz dediğimde 20 sinden sonra heran olabilir dedi normal olduğu için çocuğumun keyfini bekleyeceğim herhalde ama çok sabırsızlandım ve ağırlaştım
30ekim19 Filiztuana evet bizde temmuzun 15 inden sonra bekliyorduk doktor ağustos başıda olabilir dedi bende beklemedeyim karnın düşmüş diyorlar banada ve akıntılarımda arttı ağrım sancım yok bakalım bi an önce doğurmak istiyorum
birprensesannesiiiiii Gokcylan Bizde temmuzda bekliyoruz 40 haftam 20sinde doluyor. Kızım olucak . Kız bebekler erken oluyor diyorlar insaallah 38 39 haftada doğumum olur 🤗😘
Filiztuana 30ekim19 hadi hayırlısı bakalım ilk hangimiz o duyguyu tadacağız ama ben gece uyuyamıyorum hiç sabah ezanı okudu ben hala ayaktaydım ve bu durum beni çok yıprattı