Suna_m Tat ve koku konusunda cok hassaslasmistim, yaptigim yemeklerin kokusu cok hosuma gidiyordu, bir de meme uclarimda kasinti olmustu
1Anne_ Bade94_1 hamile oldugumu bilmeden aşerdm🤣 göğüs ağrım oldu hala var öğrenince de klasik kusma kasik ağrısı halsizlik iştahsızlık falan oldu
Reyhan55 tugba_toprak_gocmen benim de ilk gebeliğim aynı böyleydi suan 2. İnşallah bu süpriz oldu halsizlik ve mide bulantısı tabi birde adet gecikmesi
tugba_toprak_gocmen Reyhan55 benimde ikinci gebeliğim ama ikisindede gün gecmeden test yaptım allah nasip etti tekrar cok sükür.Saglıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah rabbim
Kubraaydogdu Bade94_1 bende adetime 3 gun kala o 5 tl lik testlerden yaptim . Negatifti . 3 gun sonra yine ayni testten alip yaptim pozitif cikti . Bir kac gun bekle bakalim . Belki allah dilediğini verir :)) hakkinda hayirlisi olsun :)
GizemY95 ogluileannesi sabret canim insallah vardir. Cokta dusunme strese sokup kendini olmaza sureklinirsin sonra. Dua et bol bol insallah guzel haberler alirsin 🤗
Kiwi12 Bade94_1 yumurtalıklarda yerleşme ağrısı daha sonra kabız dedim hamileyim ben dediğim gibide yerleşme ağrısının olduğu günden hesaplaninca hamileliğim günü gününe tutmuştu😁erken gebelik testinde çıkmamıştı hatta6gun kala yapmıştım ama öyle hissettim hep sonra son 3gun kala bidaha yaptım erken gebelik testinde bile erken çıkmıştı silikti kan testi yaptırdım 4haftalik cikmisti
er_aysenur Bade94_1 Bende hiç bir belirti olmadı sadece adetim gecikmişti arkadaşlarımın zoruyla idrar testi yaptım hiç ümit vermiyordum hamile olduğuma baktım çift çizgi😅 doktora bir gittim 5 haftalık hamileymişim şaka gibi gelmişti 😅😍
Bade94_1 -ecekaplan1 ateş var vücudumda olmadım dua et banada inslakah olmazam pazartesi test yapicam