Evet güzel anneler hamilelik belirtilerinz nelerdi acaba ❤️🙄
Bade94_1 Benim sadece göğüs ucumda sızı vardı göğüslerim şişmişti ya adet olucam yada hamileyim diye düşünmüştüm 😂 adetim geçtikten 2 gün sonra test yapıcaktımki kahverengi lekelenmem oldu yine adet olucam diye bekledim olmadım ertesi gün test yaptım hemen çift çizgi oldu 😂
Benim kasık ağrım vardı ama öyle böyle değil enfeksiyon kaptı zannettim adetlerim baya düzensizdi ilaç içmeden adet olmuyordum aradan 10 gün geçti test yaptım çift çizgi çıktu sonra hastaneye gittim direk bebeğimin kalp atışını duydum 6+4 de duydum şimdi tam 8 haftaya girdik başka belirtim hiç olmadı daha da yok maşallah 💋💕💕
GizemY95 7 gün kala çıktı mı🙄😇
Çok teşekkürler kizlarr benim de adet günüm yarın her ay göğüslerim çok ağrır çok şişer dokunamazdik şimdi az bişi şişti ilk defa acı çok yok değişik bu ay inşallah diyorum üç gün önce yaptım test 5 liraliklardan dayanamadım negatif gorudm herhalde yine adet olucam dua edin olmihim çok istiyorum anne olmakjlkk coookkk
Bade94_1
1 hafta kustum… Boğaz ağrım vardı. hamilelikte şüphelenmedik çünkü 3 hafta önce gitmiştik bir şey yoktu. Artık dahiliyeye gittik.
Dr. Ya hamilesin ya covidli biri ile temas etmişsin dedi 🤣 dedim hocam olamam çünkü kontrol geldiğimizde yoktu meğerse 5+6 haftalık hamile imişim 😊
Bade94_1 sadece his 🙈
Bade94_1 bulantı,halsizlik,iştahsızlık,aşırı duygusallık hergün ağlıyordum günde bir kere degiş sürekli,akıntı,sık idrara çıkma,adet olacakmış gibi kasık bel ağrısı hemen hemen bütün belirtileri yaşadım.Herkes hamilesin diyordu.adetim gecikince idrar kan testleri yapıldı negatifti megerse gec döllenmeymiş bide onun stresi hamile degilim neden hasta olmuyorum neden böyleyim diye aglamalar😂😂
Bade94_1
Amin amin hepimizin evladını inşallah 🥰.
- Düzenlendi
Bade94_1 benim adetimden 10 gün önce falan kasığımda ağrı oldu 2 gün, adet günümde de lekelenme geldi bide gögüslerim acımıştı değişik bi acısı vardı sütyeni çıkarmıştım evdeyken hep 🤗
Benim kasık ağrılarım vardı ve günüm den 6 gün geçmişti
ogluileannesi cok cok silik gorundu emin olamadik bi daha aldim bu sefer 5 gun vardi arada onda da silikti ama yine gorunuyodu sonra gidip kan verdim zaten tiroidim de vardi hemen doktora gorundum aldim onlemimi
Bade94_1 canim cok dua edicem senin icin. Ben daha ultrasonda goremedim saglikli bir hamilelik mi bilmiyorum henuz ama yine de duam tutar diye umuyorum. Benim 5 yildan sonra yumurtlama tedavisine baslayacakken (ustelik o kadar depresyondaydim ki psikolojik destek almaya karar vermistim) en umutsuz oldugum anda kendiliginden oldu. Sen duani et sabirla bekle umut her zaman var.
GizemY95 tam ovülasyon günlerimde denedik biz bu ay ilk defa, benimde kasığımda batmalar var sadece başka hiçbirşey yok adetime 10 gün var :( öleceğim meraktan
Bade94_1 mide bulantısı mide yanması baş dönmesi halsizlik uyku