• Gebelik
  • Evet güzel anneler hamilelik belirtilerinz nelerdi acaba ❤️🙄

Dilos1645 benimde normalinden fazla ayıptır söylemesi kokulu akıntım var ilk defa oldu buda bugundu adetim hala gelmedi

ogluileannesi cok cok silik gorundu emin olamadik bi daha aldim bu sefer 5 gun vardi arada onda da silikti ama yine gorunuyodu sonra gidip kan verdim zaten tiroidim de vardi hemen doktora gorundum aldim onlemimi

Bade94_1 canim cok dua edicem senin icin. Ben daha ultrasonda goremedim saglikli bir hamilelik mi bilmiyorum henuz ama yine de duam tutar diye umuyorum. Benim 5 yildan sonra yumurtlama tedavisine baslayacakken (ustelik o kadar depresyondaydim ki psikolojik destek almaya karar vermistim) en umutsuz oldugum anda kendiliginden oldu. Sen duani et sabirla bekle umut her zaman var.

GizemY95 tam ovülasyon günlerimde denedik biz bu ay ilk defa, benimde kasığımda batmalar var sadece başka hiçbirşey yok adetime 10 gün var :( öleceğim meraktan

Tat ve koku konusunda cok hassaslasmistim, yaptigim yemeklerin kokusu cok hosuma gidiyordu, bir de meme uclarimda kasinti olmustu

Bade94_1 hamile oldugumu bilmeden aşerdm🤣 göğüs ağrım oldu hala var öğrenince de klasik kusma kasik ağrısı halsizlik iştahsızlık falan oldu

Bade94_1 bende adetime 3 gun kala o 5 tl lik testlerden yaptim . Negatifti . 3 gun sonra yine ayni testten alip yaptim pozitif cikti . Bir kac gun bekle bakalim . Belki allah dilediğini verir :)) hakkinda hayirlisi olsun :)

Bade94_1 yumurtalıklarda yerleşme ağrısı daha sonra kabız dedim hamileyim ben dediğim gibide yerleşme ağrısının olduğu günden hesaplaninca hamileliğim günü gününe tutmuştu😁erken gebelik testinde çıkmamıştı hatta6gun kala yapmıştım ama öyle hissettim hep sonra son 3gun kala bidaha yaptım erken gebelik testinde bile erken çıkmıştı silikti kan testi yaptırdım 4haftalik cikmisti

Yerlesme kanamasi pembemsi ve bas donmesi yasadim

Bade94_1
        Bende hiç bir belirti olmadı sadece adetim gecikmişti arkadaşlarımın zoruyla idrar testi yaptım hiç ümit vermiyordum hamile olduğuma baktım çift çizgi😅 doktora bir gittim 5 haftalık hamileymişim şaka gibi gelmişti 😅😍