Merak ediyorum hamile olduğunuzu öğrenmeden önce ne gibi belirtilerinz vardı kızlar 🌼
Evet güzel anneler hamilelik belirtilerinz nelerdi acaba ❤️🙄
Bade94_1 😊🌸 benim sadece ağız kuruluğu oldu başla belirtim yoktu 😊
Benim gögüslerimde hassasiyet vardı aşırı yorgundum uyumak istiyordum ve kasıklarımda hafif ağrılar vardı
Bade94_1 vücut ısısı yüksekliği :)
Bade94_1 hamile kalmak için cabaladıgım ve beklediğim bir dönemdi.Öyüzden hiç bir belirti olmadı adet günümün gecikmesini beklemeden test yapmıstım 😁
Tabi ki mide yanmasi ekşimesi günün daha geçmeden hemen anlamıştım eşime de dedim hamile kaldım kesin diye ne alaka daha yeni diyordu 😂
Uykuuuuu
Bir öğretmen olarak sınıfta içim geçmişti ne oluyo be demiştimmm aynı gün eve giderken otobüste uyuyakaldım iyice şokk diğer gün test yaptm zaten gecikmem olmadan
Çok sık tuvalette çıkıyordum bende ama az az idrarımı yapıyordum ve gögüslerim kaşınıyordu sonradan mide bunaltısı istifra etme vs başladı
Hicbir belirtim yoktu hatta regl gunumde gece nolur nolmaz diye ped takip uyumustum kesin adet olucam adet sancim var diye. Hala da gogus sizlamasi disinda belirtim yok.
Önce çok sevdiğim çayı içemez oldum sonra da her bulduğum yastıkta uyurken buldum kendimi.. bi anda çikolata yemekten vaz geçtim ve iştahım tamamıyla kesilmişti.. soğan yiyemez olmuştum ki 18.haftamdayım hala yiyemiyoruz iim😕
Bade94_1 tansiyonum düşüyordu🙈🙈
Bade94_1 Minik karın kramplarım oluyordu adet sancısı sandım önemsemedim birkaç gün sonra yorgunluk uyku hali geldi göğüslerde aşırı hassasiyet oldu ve normalin iki katı gaz 🙊 Adetim düzensiz normalde de gecikirdi pek şüphelenmedim ama sabah erkenden 2 test alıp yaptım ikisi de çift kıpkırmızı çizgi🙈 7. Haftamızdayızz 🤰🏻
Bade94_1 bildiginiz menepoza girmis gibi ates basmasi yasiyirdum sol tarafimda batmalar ilk 2 hafta boyle hisettim . Dedim bu sefer oldu bildginiz ates degil sicak basiyordu vucut isisinda artis bu arastrmalarimda buda bir belirti oldgunu ogrenmistim.ilk gbligimde hic bir blirti hissetmemistim
@Bade94_1 Normalde gün içinde asla uyuklamam ama o ay her yerde yemek yaparken bile uyukluyordum ve adetim yaklaşınca çikolata canım çok isterdi o ay hiç istemedi ozaman tahmin etmiştim hamile olduğumu ve yanılmadım 😊
Yatak döşek hasta olmuştum. Ateşleniyordum. 1 hafta hasta yatıp 5 tane aferin içip sonra acaba hamilemiyim bu kdr ilaç içiyorum diye vicdan yapıp kan testi vermiştim.