Bynkus01 Deletedmom281 ADANA özel metro hastanesi şule gül aydına gidiyorum 100tl de ücreti var 😊 adana ‘ daki hamişlere yardımcı olur belki
BtlkrD Kocaeli / İzmit medikal park hastanesi Dr. Ümit Aydın’a gidiyorum. 30. Haftadayım. Özel sağlık sigortam olduğu için herhangi bir muayene ücreti ödemiyorum doğum ücreti de ödemeyeceğim ama normal 3000-sezeryan 3500 diye duymuştum. 🤷🏻♀️🎈
AZE62 Mihrican34 ama her zaman telefondan arar sorar irtibattayız. Bence sizde telefondan irtibata olun
Mihrican34 AZE62 telefonunu verdi bizde irtibattayız zaten şekere yatkınlığım olduğundan tahlilleri telefondan paylaşıyoruz
1PrensAnnesi Deletedmom281 Gaziantep medicalpark hastanesi doç.dr.Hatice ender soydinç e gidiyorum 315₺ muayene ücreti
Pnralp Gizematalay Ben yaptım orada ama 6 sene oldu yapalı😀 Çok şey değişmiş olabilir. Benim doktorum Mehtap hanımdı, ondan da tüm hemşirelerden de çok memnun kalmıştım.
F_nil Elif_gur12 medipolün hastanesi derken canım yönetim mi aynı. Peki kime gidiyorsun ve memnunmusun.
Elif_gur12 F_nil memorial hizmet hastanesi Canım yanlış söyledim herhalde medipol diye pardon🙈 ben yedi sene önce ilk doğumumu orda yaptım o zaman Meltem hn vardı çok memnundum. Şimdi özel muayene açmış.
Gizematalay Pnralp çocuğunuz okula başlamıştır herhalde artık 😂 Allah bağışlasın. Ya pek tercih edilmiyor galiba emin olamıyorum bende hiç yazan olmamış çünkü…
AlevDemirel Lalesen Lalesen Beykent hastanesi ne gidiyorum 1 senelik hastane,temiz sakin.1900 normal doğum 2500 sezaryen.105₺ muayeneye ücreti.