Aselbade ben bagcilarda oturmuyorum gaziosmanpasadayim a kendi arabamiz da yok ama icime en sinen doktor o oldu🤗 hem maddi hem manevi sayılır
📍Gittiğiniz Hastane / Doktor / Muayene ve Doğum Ücreti Nedir ?
MelisEzgi 6 haftalık gebeydım anlaştıgım zaman
Srzrk aaaa korktumm simdi umarim ole bisey olmaz ya ama fiyat baya uygun geldi bide bana yakin hayirlisi bakalim o gunleride gorelimde yer farketmez saglicakla dogurayimda🙏🏻
Merhabalar;
Göztetepe Tıp Merkezi’nde doktorumuz.
Ataşehir Florence Nightingale’i istiyoruz. Normal 3.000 küsür, sezaryen 4000 küsür dediler.
- Düzenlendi
Deletedmom281
doktorum Sanem Çimen, kendi kliniğine gidiyorum.
Anlaşmalı 2 hastane var tercih bizim. Sezaryen-normal aynı ücret 3.500-4.000 tl
muayene ücretim:250 tl
Aşırı memnunum doktorumdan çokça mutluyuz
(Antalya)
Lenagul bende Mersin medikale gidiyorum muayene ücreti 150 ödüyorum doktordan doktoramı değişiyor mu acaba 🧐
Lenagul kaç haftalık hamilesiniz doğum ücretiyle ilgili bir bilginiz var mı
Deletedmom281 silifke gidiyorum muayne ucreti 80 tl 🥰
fosforlukalem Halil beyide söyledi ama bize ora uzak olduğu için tercih etmedik Altan Cebeci’yi önerdi bide o daha yakın olduğu için ona gideceğiz.sen bayağı tahlisizlik yaşamışsın boşver sıkma canını kendi ayıbı bir Dr o tarz davranması çok yanlış ben kendi Dr seçerlerkende önce ona dikkat ettim hastalarına heleki bir gebeye karşı özverili sıcak yaklaşmak okadar önemliki oyüzden Işık beyi çok taktir ediyorum
fosforlukalem yaaaa🙈öyle söyleme 32.haftada sekiz kilo Alman çok iyi bende çok zayıftım ama niye bukadar aldım bilmiyorum evet sordum geçen kontrolde gayet iyi dedi ben takıntı yapıyorum sanırım 😊
Mavilipembeli hangi doktora gidiyosunuz bende baskente gidiyorum ayni hastaneye. Kac haftaliksiniz ?
kubrakaya61 ben Artvin’de yaşıyorum burda özel hastane yok netten araştırdım o hastane iyi gibi geldi bana önerir misiniz hastane temiz mi nasıl ?
Deletedmom281 Antalya Medstar Hastanesi Doktor ;Müjde Şekeroğlu 😊 muayene ücreti 160 lira doğum fiyatları da 3350 lira.
Ben Kayseri’de yaşıyorum Kayseri’de Kızılay hastanesine gittim bir bayana kadın alkol kullanıyormuş meyer alkol işmeden de ameliyata girmezmiş inanmadım ilk başlarda ama gerçekten araştırdım öyle bir şey varmış doğruymuş yani ama şimdi Tekden hastanesine gidiyorum ve çok memnunum muayene ücreti ise 135 TL cik