Taze_yenianne1 Deletedmom281 muayene ücretim 60 tl normal olursa 1000 sezeryan olursa 1500 doktorum resmen melek tavsiye ederim 🙋♀️
Zeynepkuzu Crnozn ahmet kireçci evet çok iyi dr um önce devletdeymiş şimdi özelde çalışıyor zorunlu olmadığı sürece alttan muayene etmiyor her kontrolde bebeğin herşeyini anltıyor eli ayağı kolu kalbi bence çok iyi bir dr
glsnchll Merhaba Atakent Acıbadem’e gidiyorum dr. Elif ganime Aydeniz’e çok çok memnunum maşallah diyelim. Muayene ücreti SGK ile 300 TL
Bsrasntrkk İstanbul / çamlıca medipol hastanesi 125₺ muayene ödüyorum ayşe kavaslıoğlu doktorum ❤️ Çok tatlı çok sakin bir insan 😍 inşallah doğumu bu hastanede yapacağım. normal doğum:1750 sezeryan:2250 inşallah zam felan gelmezse. 32 haftalık olduk az kaldı bakalım
sinemcil Istanbul Sefakoy Özel Rumeli Hastanesi Muayne ucreti 75 tl. Normal doğum 1750, Sezeryan Doğum 2500 😊 Hastaneden de doktorumdan da çok memnunum tavsiye ederim 😊
nby Jeri merhaba doktorunuz nasıl sorduğunuz sorulara cevap alabiliyorsunuz istediğiniz her zaman doktora ulasabiliyomusunuz
Jeri nby doktorum muhteşem . Bir doktor gibi değil zaten bir abi bir baba bir arkadaş gibi davranıyor . İstediğin herşeyi en ince ayrıntısına kadar cevaplıyor ve en önemlisi bana soru sor diye yalvarıyor . Aklında hiç bişe kalmasın bana soru sor öyle git diyor. İstediğin her zaman ulaşabilirsin gece gündüz . Her zaman telefonunu açar. İnstagram hesabı vardır gebeleriyle canlı yayın yapar hal hatır sorar çok tatlı bir insan .
ayseegul55 Deletedmom281 Selaam Kızlar ♥️ Bende yeni hamileyim Samsun da gidebileceğim bir doktor arıyorum. Samsun da olan anneler varmı 😊
KubosM Deletedmom281 Diyarbakır Dicle Memorial Hastanesinde Dr Çetin Öcal’a gidiyorum. Muayene ücreti 108 lira daha 8 haftalık olduğum için doğum ücretini arastırmadık. Ama 2-3 ay önce Çetin hocada doğum yapan arkadaşım 2000 liraya anlaşmıştı :)
Rumene Deletedmom281 istanbul türkiye hastanesi Ayşe Meryem Uslu ücreti 190 +10 otopark parası 😅 biz çok memnunuz
RukiyeOzdmr Deletedmom281 Adıyaman merkez \ Özel gözde hastanesi - Dr. Filiz hanım ❤️ Muayene ücreti 90 TL
Zeynepaselim Deletedmom281 ben Manisa şehir hastanesine gidiyorum para ödemiyorum doktorumdan da çok memnunum çok ilgili
Kimyagercik hellomum eğer Pendik medical lari dusunuyosaniz onermem.. Kesinlikle okadar para etmiyo hemsireler çok ilgisiz serum bile kendim ayakları a gidip cikarttim en sonunda.. Ilk dogumum 2 yıl once medipol de yaptım kat ve kat daha iyi hizmet var..
Derya-D MiraMir daha 5 buçuk aylık olduğum için sorma gereği duymadım. Ama ilgi alakadan doktorumdan ve hastaneden çok memnunum.
Ppeelliinn 333333 333333 fark yok mu?nasıl olmaz ?her açıdan farklar var ,devlet hastanesine allah düşürmesin🙏Ben Kıbrısta özel hastaneye gidiyorum,buradaki devlet hastaneside çok kötü,zaten tercih etmezdim,muayene 200 tl ,sezaryan 7000 tl