Adana’da önerebileceğiniz hastane ya da doktor var mı ? Yardımcı olur musunuz 🙏😊
📍Gittiğiniz Hastane / Doktor / Muayene ve Doğum Ücreti Nedir ?
Elifkol evet normal doğum yaptırıyo daha çok zorunlulukta sezaryene alıyo sanırım
elisas-mom cem beye gidiyorum ben
Asli4213 en son çarşamba günü gittim Nil Okur hocaya gidiyorum tavsiye ederim 😊
Aysenur1606 medovada fiyatlar daha düşük diye biliyordum demek ki zam yapmışlar 😕
Zumree1 güneşli yaman tıp merkezi eray balcan
Ankara çukurambar koru Zahide Küçük tek muayane 350, doğum paketi 8500 harika bir doktor😍
Emine_68 canm ben ıkı gun önce devlette kontrolum vardı ozeledw gdyorum devletede doktor okadar ıyı bır kadınkı keske ozelde calıssaydı ınan kosa kosa gıderdım bebegımn kalp atısı tok oldugum halde çok az cıktı doktor hemen serum yazdı acile gonderdı acıldekı hemsıre ben bıraz agldım moralım falan bozuldu benı tesellı ettı ılgılendı ozelde gıbıydım tamamıyle ınsan faktörü ıyı ınsan her kurumda ıyı kotuyse ben koca medıpol megada dogum yaptım ebeler azarlayan doktor trıplıydı
Lalesen merhaba bende medıcana Beylikdüzü Dr kim ben çok memnunum
Lalesen eşimin abl
Lalesen eşimin ablasıda orada yapmış ama gerçekten de pahalı biryer ben avcılar hospital a gidiyorum doktorumda gayet iyi muayene 110 du sanırım normal doğum 2000 tl sezeyen 300 anne bebek bakımı vs dahil ve bebek yogun bakım ünütesi de var herhan gibi birşey olursa ücretsiz kalıyormuş
Lalesen bende medıcana ama Dr çok memnunum Dr ışık üstüner özel siğortam olduğu için herşeyi karşılıyor Doğumu orda yapacam
Zelihabasut Benim arkadaşım o hastanede hemşirelik yaptı ona sormuştum Medigold u kesinlikle tavsiye etmem doktorların hepsini tanıyorum devlete git daha iyi dedi
Denizkaplan Hangi devlet hastanesi ve hangi doktor acaba bu dediğiniz
Hatice1834 nagehan bilgili Esenler kadın dogum
Denizkaplan Çok teşekkür ederim
🎉🔎📍Hanımlar devlet hastanesine gidenler de yazabilir mi devlet hastanesinde doktor arayışında olan arkadaşlarımız var onlara da yardımcı oluruz böylelikle. Maksat herkesin işi görülsün 🌺🔅
Nursenasya BEn Elif Çiler den aldım randevu 210 TL cok tavsıye ettıler
Alynablt bende uzmanlarda filiz hanima gidiyorum ben de kararsizim .
Bursa esentepe hastanesi sosyal sigortam olmadığı için muayne ücreti 225 tl normal dogum da 2300 tl .