Denizli Özel Sağlık Hastanesi muayene ücreti 250 TL Yunus Aydın doktorum çok memnunum

brcaky Bende haftaya gidecem ve Karamürsel’den gidiyorum 😌 msj bekliyoruz bakalım ne kadar bekliyeceksiniz ☺️

Simal61 merkez hastanesi uygun olduğu için devlet hastanesinden farksız gebze özel yüzyıl hastanesini tavsiye ederim doktorda koray özbay istnbl şişli memorldan glmş iyi bi doktr muayne ücretide medardan uygun 125

Bitlis/tatvan can hastanesi maşallah beye gidiyorum 32. Haftamdayim cokta memnunum 😊 muayene ucreti 150 kurum indirimiyle 130. Dogum ucreti normal 1900 civari sezeryan ise 2100 civariymis tabi bunlar kurum indirimi olan rakamlar normallerini bilmiyorum 😊

Deletedmom281 İstanbul-Kadıköy/ Madicana hastanesi doktorum Timuçin Timuroğlu muayene ve doğum ücretlerimin tamamını sigortam karşılıyor ama Timuçin bey zaten tanıdığım bir doktordu hamilelik ve doğumu kendisiyle sürdürmek istedik. Hastaneden memnunuz ve en önemlisi evimize yakın olması tercih sebebimiz.

Deletedmom281 istanbul ümraniye özel hisar çamlıca hastanesine gidiyorum. Canım doktorum tuğba güngör gündoğan 💙çok memnunum. Ücret olarak özel sağlık policemiz dolayısı ile uygun ödüyoruz normal fiyatları bilemiyorum.

Snmezsibel şimdi söyle söyleyim daha önce hiç doğum yapmadım yani ilk gebeliğim ama kuzenim yaptı ve aşrı memnun ama doktor bayan çok iyi ilgileniyo yani yardımcı olurum isterseniz

Deletedmom281 Kıbrıs yakın doğu üniversitesi Dr Ali Cenk Özay. Muayene ücreti 166 TL doğuma da 5100 TL ödedik çok çok memnun kaldım ben prenses gibi doğum yaptım 😀

AHBK41 9da gittim funda hanım 9 çeyrek gibi geldi beklemedim hiç ama nst kalabalıktı onu bekledim😂 bidaha 3 temmuza gün verdi bakalım nasıl olcak