Zeyneptoprak brsey görmediği için demistir ama tabi ki git için rahat etsin ben İstanbul’dan işim gereği Denizli’ye taşındım ordada doktorum diyo her ay gelmene gerek yok diye ama ben yine gidiyorum bebeğimi görmek bile beni mutlu ediyor

Pendik medical park, doktorum Seyma araz muane ucreti ; 220₺ . Normal dogum 5000₺sezeryan 6500₺

esradgzl aynı şeyi bende yaşadım ve doktoru şikayet ettim anneme İstanbul’a geldim ilk bı tavsiye üzeri devlete gttim ne bebeğimi gördüm ne soru sordu iyi dedi yolladı resmen sinirim bozuldu 2 dakka kaldım odasında böyle insanlara muhtaç olucagina bebeğimi görmek için 110 TL muayene ücreti verir ayrıntılı muayene olurum.

elisas-mom son haftalar bişey görmesede çağırması gerekir sancı açıklık kontrolü için bide benim 2. Gebeliğim doğum olursa hızlı olur ben rahat biriyim öyle panik diyilim ama cem bey benden daha rahat 😂

Deletedmom281
      Diyarbakır/ memorial diyarbakır hastanesi. Dr Neval Yaman Görük. Muayene ücreti 300 tl. Sezaryen-normal fark etmez doğum ücreti 3750 tl. Tavsiye ediyorum kesinlikle muhteşem bi doktor çok ilgili

Deletedmom281
      Diyarbakır/ memorial diyarbakır hastanesi. Dr Neval Yaman Görük. Muayene ücreti 300 tl. Sezaryen-normal fark etmez doğum ücreti 3750 tl. Tavsiye ediyorum kesinlikle muhteşem bi doktor çok ilgili

Asli4213 hastaneye bi sorun yinede çünkü kurumdan kuruma fark gösterebilir fiyatlar, bizim HAK-İŞ sendikası olarak muayene ücretlerinde ve doğum ücretinde %20 indirim sağlıyorlar

Hkose_972 Bende Bandırma’ya geldim daha önce burada değildim bu doktorunuz hangi hastanede telefonu var mı detaylı muayeneye bir defa daha girmek istiyorum diğerine yurt dışında girmiştim de

Elfkls 1750-2250 arası diye biliyorum sgkli normal ve sezeryan olarak

askanne10 ben Bandırma dayım royal hastanesinde Şafak beye gidiyorum 22. Haftada detaylı için çağırdı beni haftaya gidicem yani 400 lira dediler detaylıya