Alynablt bende uzmanlarda filiz hanima gidiyorum ben de kararsizim .
📍Gittiğiniz Hastane / Doktor / Muayene ve Doğum Ücreti Nedir ?
Bursa esentepe hastanesi sosyal sigortam olmadığı için muayne ücreti 225 tl normal dogum da 2300 tl .
erturkseha bende rengin hanıma gideceğim haftaya ama doğum ücreti pahalı diye duymuştum
Denizkaplan teşekkür ederim canım inşallah bana da iyi anlayışlı birileri denk gelir hangi devlet hastanesi bu doktorun ismi neydi
deryaaytaccc asiye uzun
aser_cgnfrkn çok sağ ol canım benim sağlıkla alırsın inşallah bebeğini 🥰😘😘😘
Burcs sadce muayene ücreti tahliler hariç
Fatmaa_ferikk Esentepe hastanesinde bize doğum için 2750 TL dediler
Lalesen slm dogum parasi cokmus ya yaZik gunah inan ben avcilar hospital gidiyorum nil hanima dogum parasida sezeyan + vip oda + extra ozel agri kesici totalde 3000 tl filen ve nasil gusel temiz ozel bi bak derim sevgiler 🎀
Gunay-2 görümcem orada doğum yaptı 3.5 yıl önce. Bebekler gibi ilgilendi hemşireler, yanında refakatçi kalmasına bile gerek kalmadı diyebilirim. Kayinvalidem vardı yanında ama doğru düzgün elini sürmedi bile bişeye. Hemşireler geldi doğum sonrası spinal sezeryandi. Yürümesine yardım ettiler, emzirmesine yardım ettiler, sütü gelmedi ona yardım ettiler. Kayinvalidem sadece yanında durdu o kadar
Aynurrrr benim de doktorum ayrı yerde ayşin hanım .
EylulEsen tüm yazdıklarım o hanımefendinin yazdıklarına hitabendi. Yardım ediyorum vs vs demekte yanlış. Kendisi itham etmiş parayı çarçur ediyorsunuz “günah” diye…
Deletedmom281 Sultangazi Bahat Hospital , ücret 90 TL. Hepsi alanında uzman doktorlar. Sarıyer’den oraya gidiyorum.
Aysenozturk007 yok canım senin hesabın var o zaman eşimde de yok çünkü
Ankara liv hospital 7200 doğum dahil paket
Nezaket kadıoğlu doktorum memnunum
190734 canım sordum 2750 hâla epidural +1000 tl