Bsrakrs valla ben çok memnunum doktorum da çok iyi hanile kalmadan öncede oraya gidiyordum

fosforlukalem daha önce hastane hk bir tecrübeniz oldu mu ? Ben muayeneye gitmiştim , memnun kalınca devam ettim . Şimdi doğumumu da medicana da düşünüyorum . Henüz doğum katını gezmedim , merak ediyorum .

1104 evet docent 150 tl ogretim uyesi 200 opr.dr ise 90 tl bende oraya gittigim icin biliyorum .dr.elif basol sikilmadan istediginiz sorulari cevaplayabilir.uzun uzun ultrason cekiyo herseyi anlatiyo

• 1104 bunu yanıtladı.

Berilyldzz bundan iki yıl önce kuzenim gidiyordu kendisine 500 muayene ücreti kliniğinde özel sağlık Sigortası veya SGK geçerli değil. Ayrıca doğum için kendisi 8500 TL alıyor hastane hariç. Anlaşmalı hastanesi de Acıbadem zaten😄

Kızlar benim imkanım yok malesef özele gidemiyorum devlette doğum yapacağım abartıldığı kadar kötü mü devlet hastaneleri tedirginim açıkçası.. 😕 Keşke benimde imkanım olsaydı en iyi şartlarda doğum yapabilseydim. Bu arada İstanbul da yaşıyorum memnun kaldığınız devlette doğum yapan arkadaşlarım varmı yada akrabanız filan yardımcı olursanız sevinirim 🌼

Emine_68 Anadolu yakasında İlhan Varank Eğitim Araştırmada komşum doğum yaptı. Hem de imkanı olduğu halde çok memnun kaldı doktorlardan vs. Bence o tamamen şans bir de eskisi gibi değil artık devlet hastaneleri kendinizi ezdirmeyin kesinlikle.

Emine_68
          🔅 Eğer buradan yardımcı olan çıkmazsa nette bulunduğun ilçede en iyi doktorlar diye arama yap devlette olanlara randevu al bu şekilde yapabilirsin. Herşey gönlünüzce olsun 🌺

Ankara prof Dr Mehmet Erdem 500 kontrol doğum 9500 gayet memnunum. 7yildir bankacıyım her ay maaşımdan dünya kdr özel sağlık sigortası kesiliyor kurumum o yüzden geri ödemesini yapıyor öyle olunca da en iyi doktorlara gitmek hayal olmuyor . Çalışıp Kendi ayakları üzerinde duran biri olursanız hava atmak için değil imkanlarınız el verdiği için en iyi hastanelere doktorlara gidersiniz arkadaşlar 👍🏻

Elifhusnam orasi pahaliymis bagcilardaki sigortalilara muayene 70 tl normal dogum 950 tl sezeryan 1750 tl
            Benmkide mecburi sezeryan ama sigortam yok malesef

Burcs Fiyat sorduğumuzda hastane ve doktor dahil 5.000 tl dendi hastane ne kadar alıyor bilmiyorum 😊

efsunksk nur cansu yılmaz
              gündüz doğumum olursa benim doktorum geliyor.eger gece olursa herkesde oldugu gibi ogün kim nöbetci kadındoğumsa o kişi giricek.aksi bir durum olduğunda Allah korusun kendi doktoruma haber verılcek ve kendisi gelicek

Buseilter ben hizmet hastanesinde Volkan Turan’a gidiyorum. Doktorum mükemmel bir doktor. Hastanede aynı şekilde çok ilgili ve temiz. Ben gebelikten önce kadın hastalıklarından ameliyat oldum yine Volkan hocaya ve hizmet hastanesinde çok çok memnun kalmıştım. Doktorunuz varmış zaten ama hem aklınızda bulunsun Volkan bey hem de hastane aynı şekilde çok iyi bir hastane güvenebilirsiniz. Ben de orada doğum yapacağım Allah izin verirse 🙏

Dilekk5 bende salihe gitmek istiyordum ama randevusuz gitmştik salih randevusuz almıyordu mecburen celile gittik