Elifhusnam orasi pahaliymis bagcilardaki sigortalilara muayene 70 tl normal dogum 950 tl sezeryan 1750 tl
Benmkide mecburi sezeryan ama sigortam yok malesef
📍Gittiğiniz Hastane / Doktor / Muayene ve Doğum Ücreti Nedir ?
Burcs Fiyat sorduğumuzda hastane ve doktor dahil 5.000 tl dendi hastane ne kadar alıyor bilmiyorum 😊
fosforlukalem yardım yaptığınızı söylemişsiniz allah kabul etsin fakat ‘Aç ta doyuruyorum’ demenize gerek yoktu. üslup bence yanlış.
Buseilter ben hizmet hastanesinde Volkan Turan’a gidiyorum. Doktorum mükemmel bir doktor. Hastanede aynı şekilde çok ilgili ve temiz. Ben gebelikten önce kadın hastalıklarından ameliyat oldum yine Volkan hocaya ve hizmet hastanesinde çok çok memnun kalmıştım. Doktorunuz varmış zaten ama hem aklınızda bulunsun Volkan bey hem de hastane aynı şekilde çok iyi bir hastane güvenebilirsiniz. Ben de orada doğum yapacağım Allah izin verirse 🙏
Mavilipembeli konya başkent hastanesimi ?
Dilekk5 bende salihe gitmek istiyordum ama randevusuz gitmştik salih randevusuz almıyordu mecburen celile gittik
Berra20 can hastanesinde renkli ultarsyon varmı
yigitalpinannesi40 25 haftalık ☺️ Evet hatırladım şimdi 😇
Emine_68 canım rabbim bir kapı açar inşallah belli olmaz devlette yapacaksan esenler doğum evi devlet hastanesi olmasına rağmen suda doğum falan yaptiriyormus internette araştırdım yorumları çok güzeldi eğer devlete gidecek olsaydım oraya giderdim diye düşünüyorum yorumlarda özel hastane gibi diyorlar
gmzzbhrr canım şuan bilmiyorum güncel fiyatını ama 3ü geçmez
Mersinh istanbula sonradan gelmiş biri olarak bi kere kendine göre doktor bulmak çok zor … Bi kac tane hastane gezdim sonuçta iki tane can emanet ediyorsun sana en iyi gelen doktoru seciyorsun bu islerin şakası yok güven ve iletişim cok önemli… eminim herkes durumuna göre hareket ediyordur yani burdan akıl vermek cok mantıksız paranızı şuraya buraya harcayın vs . Koltuk perde almıyoruz ki cx cx cx …..😑
Seymacetin17 maalesef bilgim yok. birde doktorun mesai saati dışı doğum gerçekleşirse ek ücret alınıyor diye okumuştum yine yazılanlardan ama daha detaylı sormadım.
Zeyno99 Bolu’da mı yaşıyorsunuz veya oralı mısınız? Çok iyi fiyatlar doğuma oraya mı gelsem 😉
Gizemito unlu bi doktor 👍🏻👍🏻
Diyarbakır Memorial Hastanesi Dr. Neval Yaman muayene ücreti 200 civarı doğum ücreti de 3000 TL civarı. Doğumuma da çok az kaldı umarım sorunsuz memnun bir şekilde ayrılırız hastaneden.
Leylaatmaca bende canım ama edada duygu yardıma gidiyormuş neden bu fiyat fark i acaba peki epidural ne kadar dediler size ?
Deletedmom281 Gaziantep Özel Hatem Hastanesi Dr. Nazan Özdemir💕 Muayene ücreti normalde 110 ₺ askeri personel indirimi var %20 90 ₺ ödüyorum