gldnn
🥀Ay ben hamileliğimde 2-3 kez gittim ebeler sanki babalarının hastanesiymiş gibi azarladı milletin içinde neymiş bizim gibiler yüzünden uğraşıp duruyorlarmış.Doktor şikayetlerimden bahsetmiyorum bile. Ama şu da var devlette kadın doğum genel olarak sıkıntı diğer polikliniklerde bu tarz şeyler çok az yaşanıyor. Benim endokrincim devlette doçent ki ondan önce Prof bir endokrincinin özel muayenesine gitmiştim adam doğru ilacı da doğru dozu da reçete edemeyip Yüksek olan hormonlarımı düşüremeşti. Ne zamanki devletteki ensokrincime geçtim hem çok ilgili hemde 10 günde fırlamış olan hormonlarımı olması gereken seviyeye getirdi .

HafsaRumeysa bende capa medilife a gidiyorum sigortalı olduğum halde 100 tl muayne normal 1500.sezeryan 2500 isteğe bağlı fiyatı bilmiyorum benimki zorunlu sezeryan olacak

gldnn bunun hastaneyle değil de orada ki ebelerin, hemşirelerin yada doktorların vicdanıyla alakalı sanırım. Benim bi tanıdığımda özel hastanede doğum yapmıştı ve doğum esnasında azarlamışlar sürekli 🤷‍♀️ Allah iyi insanlarla karşılaştırsın🙏

brcaky aslında bende Funda hocaya gidiyorum ama daha yolun başında sayılırız ve özel sağlık sıgortamız var o yüzden daha fiyat araştırması yapamadık 😌

Ben sakaryada adatıpa gidiyorum normal 3250 sezeryan 2750 normalde tam tersi olması gerekmiyor mu

333333 devlette doğum yapan arkadaşım bilsem hayatta devlette doğurmaZ gider özelde doğururdum dedi. Bide bu dönemde devlette doğurmak çokta güvenilir değil bence.

Deletedmom281 evet yazdıgım şeyi tamamen yanlış anlamıssınız cok farklı şekilde kusur falan yok olabilir böyle şeyler sadece dikkatli olalım yazılanların ne anlamda yazıldıgına :) iyi günler🥰

Bende özel nisa hastanesi dr. Asiye uzun’a gidiyorum. Muayenesi 130 tl
        Doktor çok iyi ama cihazı kötü

Zeyneptoprak mrb evet baya uygunmuş İstanbul’a göre, Sarıyer’de oturuyorum bu bölgede bi doktor arıyorum ben de, siz hangi doktora gidiyorsunuz acaba? Bir de memnun musunuz?