Deletedmom281 Ordu Medical Park Hastanesi’nde Derya Kaptı doktorum muayene her ay değişiyor doğum normalde 2800 ama biz 3000 TL’ye paket aldık muayene doğum tahliller nst ve ambulans dahil fiyata kesinlikle öneririm tayinci olmasam ikinciyi de Derya hanıma giderdim
📍Gittiğiniz Hastane / Doktor / Muayene ve Doğum Ücreti Nedir ?
Deletedmom281 Bursa Medicalpark Hastanesi Rukiye Gönüllü doktorumdan çok memnunum bir sıkıntım olduğunda hemen geri dönüş yapıyor kontrollerimde de çok güzel ilgileniyo doktor arayanlara tavsiye ederim☺️ Normal doğum 3500 sezaryen de 4250 dediler
Deletedmom281 yok canım medicana yazmışlar
Konya medova hastanesi dr azer aras ulug muayne 160tl normal dogum 3bin
Lalesen bebeğin üstüne ekstra bir bebekmi verecekler o paraya yazık . Çok güzel temiz doktorlar kurumlar var uygun fazlası herseyin ziyan kardsm
333333 yalovada var baska illeri bilemicem ama burda geberiyorum desen sira al derler oyle bi hizmet ne yazikki.
Deletedmom281 ben de istanbul reyap hastanesine gidiyorum. Şuanlık doktorumdan gayet memnunum. Normal doğum 3100 tl, sezeryan 3500 tl. İkiz olacağı için benim +500 tl de ikiz farkı var🐣
Mersin anamur anamed hastanesi muayene 60 dogum fiyatlari 3 ayda bir değişiyormuş ama suan sezaryan +1 gece yatis 2.500 normal 3000 prenses dogum 4000 imos cok fazla
As-li-93 doktorunuzdan memnun musunuz bende doğumu orda düşünüyorum doktorlar hakkında pek bilgim yok ama
Deletedmom281 bursa yıldırım özel aritmi osmangazi hastanesi adnan şahin muayene 130 doğum ve sezeryan 2500
Özel Göztepe Hastanesine gidiyorum muayene 310 tl sanırım doğum 5 bin tl
Deletedmom281 muğla ilçe izan hastanesi 200 muayene dooppler 400 doğum normal 2500× sezaryen 3000 tl
Deletedmom281 bursa hayat hastanesi naile hanım.muayene 135 tl dogum sezeryanda normal de 2800 tl ..spinal ve epidural için ekstra 600 tl
KoalasMom özel muayenede doktorun yazdıgı ılacları devlet karsılıyor mu ? Bende doktorumun özel poliklniginde devam edıcem ama verdıgı ılacları ssk karsılamaz dıye duymustum
Betuldefnem hangi doktora gidiyosunuz acaba