Deletedmom281 Ordu Medical Park Hastanesi’nde Derya Kaptı doktorum muayene her ay değişiyor doğum normalde 2800 ama biz 3000 TL’ye paket aldık muayene doğum tahliller nst ve ambulans dahil fiyata kesinlikle öneririm tayinci olmasam ikinciyi de Derya hanıma giderdim

Deletedmom281 Bursa Medicalpark Hastanesi Rukiye Gönüllü doktorumdan çok memnunum bir sıkıntım olduğunda hemen geri dönüş yapıyor kontrollerimde de çok güzel ilgileniyo doktor arayanlara tavsiye ederim☺️ Normal doğum 3500 sezaryen de 4250 dediler

Lalesen bebeğin üstüne ekstra bir bebekmi verecekler o paraya yazık . Çok güzel temiz doktorlar kurumlar var uygun fazlası herseyin ziyan kardsm

333333 yalovada var baska illeri bilemicem ama burda geberiyorum desen sira al derler oyle bi hizmet ne yazikki.

Mersin anamur anamed hastanesi muayene 60 dogum fiyatlari 3 ayda bir değişiyormuş ama suan sezaryan +1 gece yatis 2.500 normal 3000 prenses dogum 4000 imos cok fazla

As-li-93 doktorunuzdan memnun musunuz bende doğumu orda düşünüyorum doktorlar hakkında pek bilgim yok ama

Tucenur hangi doktora gidiyorsun canım bende bu aydan itibaren nisa hastanesine gitmek istiyorum ama doktor olarak hangisine gitsem kararsızım

Lalesen İstanbulda ücretlendirme diğer şehirlere göre çok yüksek…Ama o fiyatlara başka A sınıfı hastane de bulabilirsiniz

Özel Göztepe Hastanesine gidiyorum muayene 310 tl sanırım doğum 5 bin tl

MugeYcl bende ulaşım personeli indirimi alıyorum ama doğum fiyatı o kadar yüksek değil emin misin? 1450₺ diye konuştuk

Deletedmom281 bursa hayat hastanesi naile hanım.muayene 135 tl dogum sezeryanda normal de 2800 tl ..spinal ve epidural için ekstra 600 tl

KoalasMom özel muayenede doktorun yazdıgı ılacları devlet karsılıyor mu ? Bende doktorumun özel poliklniginde devam edıcem ama verdıgı ılacları ssk karsılamaz dıye duymustum