Muzikk yok canim sadece 2 parmagiyla bakiyor hic korkma zaten bir dk anca sürüyor kisa bisey

36’ya gripte tek huzursuz olan tek anne adayı olan ben olmalıyım 😞😔😔😔

Muzikk bir kere acilde yapmıştı doktor kendimi cok kastim zaten agrim vardı bide söylemedi muayene etcem diye birden soktu o zaman acımıştı ama bugun bilincli oldugum icin kasmadim derin nefes aldim hic hissetmedim bile

Selin648 neden huzursuzsun ki canim ben de huzursuz demiyim de asiri duygu dalgalanmasi yaşıyorum bi hamileligin basinda boyleydim bide simdi 36+5 im herseye aglayasim geliyo

Mlk0334 maşallah canım iyi besleniyorsun ben unutuyorum çoğu şeyi ya 🤭🤭 ondan galiba

Mlk0334 Gelişim geriliği , sıvı azlığı , erken Doğum riski hepsi var çok üzülüyorum rabbim hepimize sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

Selin648 canım benim ya üzülme inşallah düzelir iyi olur Stres yapma bebeğin de üzülmesin ne kadar geri de ki gelişimi

Selin648 Allah yardimcin olsun canim stres yapma bebege yansimasin umarim duzelir bol bol dinlen insallah gelisimi tamamlanir gununde gelir

Aslalby maşAllah canım kilosu iyi gayet iyi ben 38+3 de ilk çocuğumu 2.400 le doğurdum şimdi 35+0 olduk ikinci çocuğum 2.050 gram bakalım bu kaç kilo doğacak Kanım baya aşağı indi doktor baktı iki haftası var gibi dedi suyu azalmış birazda sancı var hakkımızda hayırlısı olsun

Aselalmila canım sağlıklı oluşumda kilo pek önemli değil çünkü bazı insanların bebekleri zayıf minyon oluyor bizim komşu var onunla bebekleri hep 2500 doğardı sonradan kilo alıyorlar

Mlk0334 merak ettiğim şey elini komple mi sokuyor bunu bilmek istiyorum 😣

Muzikk hayir hayir sadece 2 parmak ya elini nasil soksun kiyamam korkma 😅

Mlk0334 bazıları öyle soyledı günlerdir bunu düşünüyorum Allah razı olsun 🤣

Aslalby

Suleyigit

Aysiscim benim deee aynııı. Sanki sürekli çişim varmış gibi hissediyorum baskıdan dolayı. Ama 2 damla yapabiliyorum 😂 ve vajinanın tam üstünden sert sert vuruyor sanki. Baya baya sarsılıyor. Çok ince 2 saniyeliğine sızlıyor.

Bir de gün içinde, özellikle geceleri çokça sancı oluyor (yani bir noktada toplanıp kasılıyor, bütün karnım taş gibi sertleşiyor. Bunun sancı olduğunu söylediler🤷🏽‍♀️). Ama nst’ye gireceğim zaman sanki çocuğum bir durgunlaşıyor 😂 bir haller oluyor. O gün içinde 30-40 kere olan kasılma lar nst’ye gireceğim zaman birden duruyor. Yattığım için olabilir. Yani aslında bana göre kasılmam oluyor ama nst’ye hiç yansımadı. Sizde de öyle oluyor mu? Ve bu korkulacak bir durum mu?

Deryadiyebiri ahhahaha ya yemin ederim aynısı geçen hafta sancılarım başladı ara sıra sancılarım çok oluyor bugün gittim nstye girdim bizim oğlan uyuyuvermiş 😂😂😂 ahahaha ebe dürtükledi uyansın diye uyanmadı ya şaka gibi hep öyle yapıyor doktora gidene kadar kıpır kıpır doktora gidince akıllı oluyor 😂😂😂 numaracılar bunlar 😂 bide o kadar yalancı sancım oluyor nst de çıkmıyor ya 😂😂