36 haftalık olanlar 🤗
36’ya gripte tek huzursuz olan tek anne adayı olan ben olmalıyım 😞😔😔😔
__meczup__ iyi o zaman sevindim senin kaç haftalık oldu 🥰
Aslalby maşAllah canım kilosu iyi gayet iyi ben 38+3 de ilk çocuğumu 2.400 le doğurdum şimdi 35+0 olduk ikinci çocuğum 2.050 gram bakalım bu kaç kilo doğacak Kanım baya aşağı indi doktor baktı iki haftası var gibi dedi suyu azalmış birazda sancı var hakkımızda hayırlısı olsun
Aselalmila canım sağlıklı oluşumda kilo pek önemli değil çünkü bazı insanların bebekleri zayıf minyon oluyor bizim komşu var onunla bebekleri hep 2500 doğardı sonradan kilo alıyorlar
Bir de gün içinde, özellikle geceleri çokça sancı oluyor (yani bir noktada toplanıp kasılıyor, bütün karnım taş gibi sertleşiyor. Bunun sancı olduğunu söylediler🤷🏽♀️). Ama nst’ye gireceğim zaman sanki çocuğum bir durgunlaşıyor 😂 bir haller oluyor. O gün içinde 30-40 kere olan kasılma lar nst’ye gireceğim zaman birden duruyor. Yattığım için olabilir. Yani aslında bana göre kasılmam oluyor ama nst’ye hiç yansımadı. Sizde de öyle oluyor mu? Ve bu korkulacak bir durum mu?
Deryadiyebiri yaaa aynı şekilde kaç haftalıksın kuzum ☺️
Deryadiyebiri ahhahaha ya yemin ederim aynısı geçen hafta sancılarım başladı ara sıra sancılarım çok oluyor bugün gittim nstye girdim bizim oğlan uyuyuvermiş 😂😂😂 ahahaha ebe dürtükledi uyansın diye uyanmadı ya şaka gibi hep öyle yapıyor doktora gidene kadar kıpır kıpır doktora gidince akıllı oluyor 😂😂😂 numaracılar bunlar 😂 bide o kadar yalancı sancım oluyor nst de çıkmıyor ya 😂😂