Aslalby aaaa ayniyiz o zaman vallahi korkularim başladı gerci hic gecmemisti😂😂 hayirlisyla bir avazda dogururuz Insallah🤲

Elizzz ben korkmuyorum merak içindeyim sadece nasıl bişey merak ediyorum canım amin inşallah Rabbim yardımcımız olsun bebeklerimizi bizi sağ Salim kurtarsın inşallah 🥰❤️

Aslalby canim valla en basindan beri gunde 2 yumurta arada 1 de oluyor tabi yumurtalar küçükse iki yiyorum kahvaltida bi su bardagi süt yaninda peynir kaşar vs protein agirlikli sonra muz her gun ara ogunlerde ceviz fındık kaju badem atistiriyorum haftada 2 gun nohut fasulye gibi baklagil yapıyorum o şekilde muz harici tabi meyve de tuketiyorum kivi vs ne varsa evde

Aslalby bende korku heyecan ikisi bor arada😍😂 amin insallah canim🤲☺🌹

Mlk0334 çatı muayenesi olacağım ben de ama bıraz korkuyorum elini tamamen mi itiyor içeriye acı oluyor mu?

Muzikk yok canim sadece 2 parmagiyla bakiyor hic korkma zaten bir dk anca sürüyor kisa bisey

36’ya gripte tek huzursuz olan tek anne adayı olan ben olmalıyım 😞😔😔😔

Muzikk bir kere acilde yapmıştı doktor kendimi cok kastim zaten agrim vardı bide söylemedi muayene etcem diye birden soktu o zaman acımıştı ama bugun bilincli oldugum icin kasmadim derin nefes aldim hic hissetmedim bile

Selin648 neden huzursuzsun ki canim ben de huzursuz demiyim de asiri duygu dalgalanmasi yaşıyorum bi hamileligin basinda boyleydim bide simdi 36+5 im herseye aglayasim geliyo

Mlk0334 maşallah canım iyi besleniyorsun ben unutuyorum çoğu şeyi ya 🤭🤭 ondan galiba

Mlk0334 Gelişim geriliği , sıvı azlığı , erken Doğum riski hepsi var çok üzülüyorum rabbim hepimize sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah