Busimss canım baş aşağı inince hissediyorsun gerçekten benim tam vajinamın üstünde oynuyor bide oturunca kalkınca bacaklarıma karnım değiyor senin kontrolde doktor söyler zaten kuzum

Elizzz o zaman bu Sefer doğurursun 😂 canım valla belli oluyor zaten son doğum zamanı iyice aşağı iner en kötüsü yere bişey düşünce ağlamak istiyorum 😂😂😂 artık eğilmek işkence 😂

Aslalby ayy insallah bir an once sag salim dogurmak istiyorum bebegi erkek olanlarin cogu cevremde gördüğüm kadariyla 41 haftada dogum yapti🤦‍♀️ ayyy o kadar nasil dayanicam bilmiyorum😂

Aslalby catin iyi normal doguma uygun dedi canim ama 4olursa zorlamam o kadar degil 3800 falan olursa çıkarırsın dedi😅

Elizzz benim de erkek bende o kadar bekleyemem ama bu gidişle beklemeyeceğim galiba az önce bi sancı girdi öleceğim herhalde dedim şuan gitti sancım 🤭🤭🤭😩😂

Aslalby dogum yaklaşınca mj sancilarda başlıyor ? Ilk hamileligim canim o yuzden soruyorum kusura bakma☺

Elizzz vallah öyleymiş benimde ilk hamileliğim bende pek bilmiyorum ama doktorum doğum yaklaştı ondan dedi 🤭☺️☺️

Aslalby aaaa ayniyiz o zaman vallahi korkularim başladı gerci hic gecmemisti😂😂 hayirlisyla bir avazda dogururuz Insallah🤲

Elizzz ben korkmuyorum merak içindeyim sadece nasıl bişey merak ediyorum canım amin inşallah Rabbim yardımcımız olsun bebeklerimizi bizi sağ Salim kurtarsın inşallah 🥰❤️

Aslalby canim valla en basindan beri gunde 2 yumurta arada 1 de oluyor tabi yumurtalar küçükse iki yiyorum kahvaltida bi su bardagi süt yaninda peynir kaşar vs protein agirlikli sonra muz her gun ara ogunlerde ceviz fındık kaju badem atistiriyorum haftada 2 gun nohut fasulye gibi baklagil yapıyorum o şekilde muz harici tabi meyve de tuketiyorum kivi vs ne varsa evde