Aslalby bende 36+3 haftalıgım 1 haftadır afedersin arada ishal gibi tuvalete çıkmaya basladım. Oğlum çok hareketli kanala indi mi bilmiyorum arada ağrılarım oluyor. Ama oturmamı hiç istemşyor genel olarak yatıyorum uzanmamı istiyor. Perşembe kontrole gidicez bakalım ne diyecek doktorumuz

Kizlar bende 35+4 haftaligim 36 haftam dolunca gidicem doktora . Ayni sikayetler bendede var oturunca uzun sure birsey yok ama ayakta biraz dolaninca cisim geliyor🤷‍♀️ dun gorumcem karnin biraz inmis dedi ama biraz daha inmesi lazim dedi. Küçük gorumcemde beni 2 gun once rüyasında görmüş düğünüm oluyor mus 🤔🤷‍♀️ en son annem benim düğünüm olduğunu rüyasında gördüğünde hamile olduğumu öğrenmistim😂

Busimss canım baş aşağı inince hissediyorsun gerçekten benim tam vajinamın üstünde oynuyor bide oturunca kalkınca bacaklarıma karnım değiyor senin kontrolde doktor söyler zaten kuzum

Elizzz o zaman bu Sefer doğurursun 😂 canım valla belli oluyor zaten son doğum zamanı iyice aşağı iner en kötüsü yere bişey düşünce ağlamak istiyorum 😂😂😂 artık eğilmek işkence 😂

Aslalby ayy insallah bir an once sag salim dogurmak istiyorum bebegi erkek olanlarin cogu cevremde gördüğüm kadariyla 41 haftada dogum yapti🤦‍♀️ ayyy o kadar nasil dayanicam bilmiyorum😂

Aslalby catin iyi normal doguma uygun dedi canim ama 4olursa zorlamam o kadar degil 3800 falan olursa çıkarırsın dedi😅

Elizzz benim de erkek bende o kadar bekleyemem ama bu gidişle beklemeyeceğim galiba az önce bi sancı girdi öleceğim herhalde dedim şuan gitti sancım 🤭🤭🤭😩😂

Aslalby dogum yaklaşınca mj sancilarda başlıyor ? Ilk hamileligim canim o yuzden soruyorum kusura bakma☺

Elizzz vallah öyleymiş benimde ilk hamileliğim bende pek bilmiyorum ama doktorum doğum yaklaştı ondan dedi 🤭☺️☺️

Aslalby aaaa ayniyiz o zaman vallahi korkularim başladı gerci hic gecmemisti😂😂 hayirlisyla bir avazda dogururuz Insallah🤲

Elizzz ben korkmuyorum merak içindeyim sadece nasıl bişey merak ediyorum canım amin inşallah Rabbim yardımcımız olsun bebeklerimizi bizi sağ Salim kurtarsın inşallah 🥰❤️