CansuDemir Gly-blt benim 4 doğumumdan 3ü 41-42 haftalık oldu hep. Ve kanala da doğum sancılarım başlayınca girdiler direk. Evde sancımı çektim çektim öyle gittim. Bu kişiye bağlı.
Gly-blt CansuDemir anladım benim doktorum riske atmak istemiyor bana kalsa biraz daha beklemek istiyorum ama.
Eymi hunilimom evet dr iki haftadır almak istiyor bir şey de diyemiyorum kendi ısararomla bekliyorum çatın müsait diyor birde
hunilimom Eymi biraz parası icin kolay olduğu icin sanırım pek uğraşmak istemiyor Sezeryan kolayına geliyor gibi
Mertarasinannesii hunilimom ben de aynı durumdayım 39+1 bebeğim 3800 perşembeye almak istiyor Ne kadar normal desem de olmayacak galiba bir de ağrışarım var sizin de var mi vajina da batma hissi bel ağrısı ve yalancı kasılmalar
Eymi hunilimom bende öle düşünüyorum açıkçası kolayını bulmuşlar uğraşmak istemiyorlar omuz takılır fln diye beni korkutuyor her gittiğimde
Dilantpz Gly-blt bizde 40+4 olduk Aynı durumdayız valla 😞 bebek yukarda dedi nstde sancım çıkıyor ama açılma yok pazartesi tekrar gidicem bakalım perşembe gittiğimde 6 günün var demişti gelmezse yatırırız demişti doktorum hayırlısı olsun hakkımızda 🤲🏼
bdlry Gly-blt 40+1 deyim bizimki de kanalda değil her gün yürüyüş hareket her şeyi deniyorum cumaya yatış verceğini söyledi doktorum. Daha da bekleme riskine girmiyor ama ben de normal istiyorum
sehuuss1_ Gly-blt 40+1 ben de ayni durumdayim perşembeyi beklicem normal dogumda israrci oldugum icin once suni sancıyı denicek sonra olmazsa sezeryan :(
Eymi hunilimom evet o da yularda başı dedi kanala girmemiş dedi ilk gebelik olduğu için yerleşmesi zaman alır dedi ben 40 haftayı bitirdim kilosu 3.800 olduğu için suni vermek istemiyor doktor yaşancı kasılmalar fln da yok o şekilde yerleşmeliydi diyor doktor