• Doğum
  • 40 hafta Bebek kanalda değil

Eymi aynı durumdayız. Bugün ve yarın normal yolla gelmezse pazartesi sezaryen için gideceğim.

Gly-blt kuzum ya bu iş nasıl oluyor hiç anlayamıyorum benim kızım 28 haftadan beri baş aşağı pozisyonda 36 haftada sancım oldu acile gittim doktor çatıma baktı bende daha sonra bebek kanalda mı acaba normal doğum için uygun mu diye sordum. Doktorum bebek kanala sancı gelince kendini iter normal doğuma sebep olur kanala inmek diye birşey hep önceden olmaz doğum anında olur pozisyon baş aşağı olsa yeter dedi. Şimdi sizler böyle yazınca benimde kafam karışıyor 39 haftadayım bende hala bekliyorum arada adet gibi sancım oluyor ama çoğalmıyor geçiyor 🤷‍♀️

Gamzedngdn bende sancı da yok bebek baş aşağı da durmuyor. Dediğin gibi baş aşağı dursa sancı vs isterdim ama maalesef düz yatmayı tercih ediyor hala 😊

Gly-blt Anladım kuzum seninki daha inatçı çıkmış desene 🥰 sağlıkla kucaklayalım 🤰🏻

Mavi0688 gece ikide nisanım 3 buçukta da biraz suyum geldi gittim 2 cm açıklık varmış ama önceden hiç belirtim yoktu canım teşekkür ederim bu arada ❤️

Eymi suninin amaci doğumu kolaylaştırmak bebeğe yardım etmek normal sancıdan daha kısa sürede ve sert etki ediyor her bünye de kaldırmıyor canım doktorunla detaylı konuşmak lazım benim baştan da suni alıcağım

• Eymi bunu yanıtladı.

Gly-blt benim 4 doğumumdan 3ü 41-42 haftalık oldu hep. Ve kanala da doğum sancılarım başlayınca girdiler direk. Evde sancımı çektim çektim öyle gittim. Bu kişiye bağlı.

CansuDemir anladım benim doktorum riske atmak istemiyor bana kalsa biraz daha beklemek istiyorum ama.

Eymi 3840 53 cm dogdu kızım özele mi gidiyorsun

• Eymi bunu yanıtladı.
          • Eymi bunu beğendi.

hunilimom evet dr iki haftadır almak istiyor bir şey de diyemiyorum kendi ısararomla bekliyorum çatın müsait diyor birde

Gly-blt bizde 40+4 olduk Aynı durumdayız valla 😞 bebek yukarda dedi nstde sancım çıkıyor ama açılma yok pazartesi tekrar gidicem bakalım perşembe gittiğimde 6 günün var demişti gelmezse yatırırız demişti doktorum hayırlısı olsun hakkımızda 🤲🏼

Gly-blt 40+1 deyim bizimki de kanalda değil her gün yürüyüş hareket her şeyi deniyorum cumaya yatış verceğini söyledi doktorum. Daha da bekleme riskine girmiyor ama ben de normal istiyorum

hunilimom ben de aynı durumdayım 39+1 bebeğim 3800 perşembeye almak istiyor Ne kadar normal desem de olmayacak galiba bir de ağrışarım var sizin de var mi vajina da batma hissi bel ağrısı ve yalancı kasılmalar

Gly-blt 40+1 ben de ayni durumdayim perşembeyi beklicem normal dogumda israrci oldugum icin once suni sancıyı denicek sonra olmazsa sezeryan :(

sehuuss1_ bebeğiniz kanala inmiş mi peki? Suni sancı deneyeceğinizi söylemişsiniz

hunilimom bende öle düşünüyorum açıkçası kolayını bulmuşlar uğraşmak istemiyorlar omuz takılır fln diye beni korkutuyor her gittiğimde