• Doğum
  • 40 hafta Bebek kanalda değil

Bugün 40+3 teyiz. Bebek kanalda değilmiş Pazartesi sezeryanla alalım dedi doktor. Benim gibi 40 geçip bebeği kanalda olmayan var mı acaba ?

Gly-blt herkesin derdi farklı işte benim de minik kızım daha 22 haftalık ama kanala inmiş 😔

Ayca6868 umarım minik kızınız zamanı geldiğinde sağlıkla dünyaya gelir. Başıma gelmediği için erken dönemde bebeğin kanalda olmasıyla ilgili bir fikrim yok, inşallah uslu uslu gününü bekler.

Gly-blt teşekkür ederim canım inşallah sende sağlıcakla kucağına alirsin

Gly-blt 39+3 benim de kanalda degil ayni sekilde sezeryan ile alalim dedi doktorum ama bende bir umut en azindan 40ı bekliyim diye dusunuyorum. Ama hic agrim sizim tek bir belirtim de yok. Sonu sezeryan gibi duruyor

Mavi0688 beklemenizde fayda var herhangi bir risk görünmüyorsa. Bende de ne açılma ne sancı ne nişan herhangi bir belirti yok.
          Kanala girseydi yine suni ile yapılırdı normal doğum hayırlısı olsun bizim ve bebeklerimiz için en sağlıklı ne işe o olsun.

hunilimom öyle mi bunu bilmiyordum. Doktorum da hic bundan bahsetmemisti. Ben sanıyorum kanala girerse anca o zaman suni verirler diye biliyordum

Gly-blt illa normal doğum istiyorum dersen ilk fitil suni vs veriliyor benim hadtam büyüktü suyum da gelmişti sabah suni alicaktim gece gidince karar verdik suni aldım

hunilimom hayirli olsun bebis 🌸 oncesinde nisan su vs. Gelmis miydi peki? Veya acikliga bakilmis miydi? Suninin sonu sezeryan ile biter dedi doktorum cesaretimi kirdi. Ne acikligima ne cati muayeneme biseye de bakmadi

Gly-blt ben bugün 40 oldum bebek kanalda değil dedi başka doktora daha gittim içim rahat etsin diye o da aynı şekilde söyledi bir anda girer diyenler de var sancı ile giriyormuş benim hiç sancım kasılmam yok olmadı da ondan mı ilerlemedi bilemiyorum benim doktorumda iki haftadır almak istiyor kilosu 3.800 ben beklemek istedim Pazartesi hazırlıklı gel dedi hiç hazır hissetmiyorum biraz daha beklemek istiyormuş ama doktordan çekiniyorum artık

hunilimom bana suni ile başlatmam dedi kanala girmeyen bebeğe suni verilmez dedi suni açılmayı sağlıyormuş anlamadım

Eymi bnde bgn 40 oldm hc bi belrti yok sdce catı uygn dedi 39da 3600du kilosu 3800 olmştr göbegmde yukrda kanalada inmedi acıklıkta yok nolck blmyrm

Eymi aynı durumdayız. Bugün ve yarın normal yolla gelmezse pazartesi sezaryen için gideceğim.

Gly-blt kuzum ya bu iş nasıl oluyor hiç anlayamıyorum benim kızım 28 haftadan beri baş aşağı pozisyonda 36 haftada sancım oldu acile gittim doktor çatıma baktı bende daha sonra bebek kanalda mı acaba normal doğum için uygun mu diye sordum. Doktorum bebek kanala sancı gelince kendini iter normal doğuma sebep olur kanala inmek diye birşey hep önceden olmaz doğum anında olur pozisyon baş aşağı olsa yeter dedi. Şimdi sizler böyle yazınca benimde kafam karışıyor 39 haftadayım bende hala bekliyorum arada adet gibi sancım oluyor ama çoğalmıyor geçiyor 🤷‍♀️

Gamzedngdn bende sancı da yok bebek baş aşağı da durmuyor. Dediğin gibi baş aşağı dursa sancı vs isterdim ama maalesef düz yatmayı tercih ediyor hala 😊

Gly-blt Anladım kuzum seninki daha inatçı çıkmış desene 🥰 sağlıkla kucaklayalım 🤰🏻

Mavi0688 gece ikide nisanım 3 buçukta da biraz suyum geldi gittim 2 cm açıklık varmış ama önceden hiç belirtim yoktu canım teşekkür ederim bu arada ❤️

Eymi suninin amaci doğumu kolaylaştırmak bebeğe yardım etmek normal sancıdan daha kısa sürede ve sert etki ediyor her bünye de kaldırmıyor canım doktorunla detaylı konuşmak lazım benim baştan da suni alıcağım

• Eymi bunu yanıtladı.