Beren ilk defa duydum benim drum boyle bisey demedi canin ne istiyorsa ye dedi kan pihtilasman var diye hickimseden ayrimin yok dedi sadece igne vurucaksin aspirin iceceksin baskada bisey yok dedi.hatta bir aksilik olmazsa dogumda mesala bebegin suyu azalirsa kordon dolanirsa bebek dogum pozisyonuna gelmezse sezaryan olursun dedi suan dogumuma bile bir aksilik olmazsa normal olucak diyor asla engel degil diyor
İğne kullananlar yardımcı olabilir mi.?
Defnegeliyor canim aspirinde kullaniyormusun kullaniyorsun biraktiedimi 32 hafta olunca drun benim drum 32 hafta oldugum icin biraktirdi birsey olcak die cok korkuyorum simdide allaha emanetler artik
dalin sorma canım bende bıraktım 32 haftada dediğin gibi 1 haftadır içmiyorum ilk bi korktum sanki bisey olacak gibi benimsemişim aspirini
Benim doktorum da hemen başlattı sana aspirin yeterli gelmez dedi 4000 işr başladık sonra tekrar tahlil istedi ilerleyen zamanlarda yetersiz dedi 6000 yükseltti
Defnegeliyor aynen bende benimsemistim aspirini bisey olcak die korkuyirum simdide allaha emanetler artik 🤗🤗🤗🤗
Bende 1 kürtaj olduktan sonra testler yapıldı ve pıhtılaşmam çıktı. 2. Hamileliğimde gittiğim doktor keseyi görmeden başlamayalım dedi keseyi gördü ve iğneye başlattı ama çok geçti benim için artık keseyi gördüğümüz günkü haliyle kalmıştı ce kanamam oldu düştü. Şu an 3. Hamileliğimi yaşıyorum doktorumu değiştirdim doktor kan testinde hamile olduğumu gördükten sonra kese görmeyi beklemeden iğneye başladı bu da 4+0 da oldu şu an 8+1 deyim herşey yolunda şükür. Bence hemen doktorunu değiştirmelisin.
Melekcansu canım benim de 2 düşüğüm oldu aynı kalp atışlarını duyamadan düşük oldu araştırılmaya gidilecekti 2.kürtajımdan sonra adet olduğumda gidecektim hastaneye ilk adetim de gidemedim sonraki adet döneminde de adet olmadım hamile kaldım doktorum da her ihtimale karşı bana iğne verdi ve kullanıyorum bir sıkıntı Yok inşallah sağsalim hepimiz kucağımıza alırız
Tugceks amin 🙂 sağlıklı sıhatli ömürlü hayırlı olsunlar inşallah. Cevabın için teşekkür ederim
Doktorunla tekrar görüş istersen hamile olduğumu öğrenir öğrenmez doktor yazdı iğneyi kalp atışı felan beklemedik hiç rabbim herşeyin hayırlısını versin canım
Burcuuuuuu iğne piyasadan çekildi şuan hiç bir yerde yok. Yurt dışından geliyordu. Fiyatları artıracaklar o yüzden. Şimdilik muadilini alıp kullanın. Eşim mümessil ordan biliyorum
Bejna evet bende piyasada yok die duymustum birde 10 kutu igne yazdirmistim aile hekimene muadillerini almak istemedigimden illaki ckexane kullanmak istiodum sagolsun esim bulup gelmisti.sonra tekrar yazdirmistik 5 kutu bu kez babam hicbiyerde bulamamisti birde ben sansimi deneyeyim demistim ilk girdigim eczanede bulmustum simdi tekrar yazilmasi gerekiyor ins bulabiliriz ozaman ki
eczaneci bunlar son olanlar demisti piyasada yok demisti 😅😅
Burcuuuuuu ben 2 gün önce aldım İzmir’de
FerhanSerkanEilmez Merhaba size bir sorum olacaktı enox kan sulandırıcı iğne kullanırken yanında aspirinde kullandınız mı? Bu arada Rabbim hayırlı sağlıklı doğumlar versin..
Rose bende 3 yaşındaki oğlumda hibor kullandım hemen geçiyor hiç iz kalmıyor..
dalin arkadaşım bende şuan enox kullanıyorum Dr banada yazdı ama ben tek iğneyi kullanmaya başladım aspirin şartı..
dalin aspirin şart mı?
Arkadaşlar enox iğne kullanmaya başladım bunun yanı sıra aspirin kullanmam şart mı?
Sibeleymen aspirini 20. Hafta bıraktım iğneyi de 34. Haftada bıraktım
Şimdi 36+4 günlük hamileyimm ...