Kizlar Kütahya da doktor oneriniz var mi, ozel mi devlet mi sizce
Kütahyalı hamisler
Anadolu hastanesinde yasin beye gidiyorum biraz yogun bi doktor randevularınızi cok dikkatli almaniz gerekiyo ama cok memnunum ilk gunden beri ona gidiyorum aklimda hic bi soru isareti birakmiyo sagolsun ınstagramdan takip edebilirsiniz yasin bıyık adresi
Ben de Kütahya’dayım park hayatta Ebru Hanım’a gidiyorum çok iyi ve profesyonel olduğunu söylüyorlar ama şey biraz soğuk geliyor bana 🤷🏻♀️Yine de eşim onun iyi bi doktor olduğuna inandığı için oraya gitmeye devam ediyorum.
Betull43 Detaylı yapılıyor mu canım ebru hanımın bulunduğu hastanede?
inthequeue orası her şeyi yapıyor Kütahya’daki en iyi hastane diyorlar orası için şey ben de daha yeniyim burda ama işte sorduğum herkes orasın en iyi yer olduğunu söyledi.
1ipek- ya aslında tam olarak Soğuk da değil şöyle söyleyim Allah’a şükür benim bi sorumum olmadığı için bana hiçbi şey demiyor uzun konuşmuyor ya ben biraz ondan şey ediyorum eşim de diyor ki bizim şükür bi sorunumuz yok kadın bize ne desik dşuor :) eşimin arkadaşları da oraya gidiyormuş bi de Ebru hanımın on bin civarı takipçisi var ne bilim baya seviliyor ilgi görüyor işte ben de daha iki kez gittim on haftalığım yeniyim pek de anlayamıyorum 🙂
1ipek- bu arada ben de tecrübelerimi anlatacak mıyım bunları yaşayıp geçirecek miyim diye düşünüyordum bi bakmısım ben de 11 haftalık olmuşum :) ilk hamile kaldığımda daha ne kese diye bi şey duymuştum ne de kalp atışı hepsi bana bi itici geliyordu hala ultrasona bakamıyorum kendimden tiksiniyorum iç organlarımı görmek tuhafıma gidiyor 😂
Betull43 Teşekkür ederim canım yanıtın için. Peki doktor babayı da içeri alıyor mu? Bu koronadan dolayı bazı doktorlar almıyor da
inthequeue alıyor canım merak etme hatta teyzem eşim ben üçümüz gittik üçümüzü de aldı teyzem de çok görmek istlyordu bebeği gördü :)