Ben de Kütahya’dayım park hayatta Ebru Hanım’a gidiyorum çok iyi ve profesyonel olduğunu söylüyorlar ama şey biraz soğuk geliyor bana 🤷🏻♀️Yine de eşim onun iyi bi doktor olduğuna inandığı için oraya gitmeye devam ediyorum.
Kütahyalı hamisler
Betull43 Detaylı yapılıyor mu canım ebru hanımın bulunduğu hastanede?
inthequeue orası her şeyi yapıyor Kütahya’daki en iyi hastane diyorlar orası için şey ben de daha yeniyim burda ama işte sorduğum herkes orasın en iyi yer olduğunu söyledi.
1ipek- ya aslında tam olarak Soğuk da değil şöyle söyleyim Allah’a şükür benim bi sorumum olmadığı için bana hiçbi şey demiyor uzun konuşmuyor ya ben biraz ondan şey ediyorum eşim de diyor ki bizim şükür bi sorunumuz yok kadın bize ne desik dşuor :) eşimin arkadaşları da oraya gidiyormuş bi de Ebru hanımın on bin civarı takipçisi var ne bilim baya seviliyor ilgi görüyor işte ben de daha iki kez gittim on haftalığım yeniyim pek de anlayamıyorum 🙂
1ipek- bu arada ben de tecrübelerimi anlatacak mıyım bunları yaşayıp geçirecek miyim diye düşünüyordum bi bakmısım ben de 11 haftalık olmuşum :) ilk hamile kaldığımda daha ne kese diye bi şey duymuştum ne de kalp atışı hepsi bana bi itici geliyordu hala ultrasona bakamıyorum kendimden tiksiniyorum iç organlarımı görmek tuhafıma gidiyor 😂
Betull43 Teşekkür ederim canım yanıtın için. Peki doktor babayı da içeri alıyor mu? Bu koronadan dolayı bazı doktorlar almıyor da
inthequeue alıyor canım merak etme hatta teyzem eşim ben üçümüz gittik üçümüzü de aldı teyzem de çok görmek istlyordu bebeği gördü :)
Kütahya’da Ebru hanıma gidiyorum. Ben pkosluydum ilk başta Yasin beye gitmiştik, gebe olmadığım için mi bilmiyorum ama Yasin bey çok hızlı muayene etti çok hızlı hızlı birşeyler anlattı Neye uğradığımı şaşırdım. Uyku düzenim beslenmem vs bunlarla ilgili bir yazı verdi. Fakat mesleğim dolayısıyla uykusuz kaldığımı ve beslenmemede her zaman dikkat edemediğimi söylemiştim. Ama bunlara dikkat etmem gerektiğini yine hızlı bir tavırla söyledi. Bu söylemleri beni umutsuzluğa sürüklemişti çünkü düzenli uyku benim için mümkün olmayan birseydi. Takviye ilaç tedavisi verdi 3 ay kullandık fakat gebelik oluşmadı. Daha sonra Yine pkos için ebru hanıma gittik ebru hanım çok naif karşıladı ilk defa alttan muayenemi ebru hanım yaptı ve beni hiç rencide etmeden beni rahatlatarak benim için cok kolay bir muayene yaptı. Pkos için yasin beyin verdiği tedaviden farklı bir tedavi verdi ve o da 3 ay kullanmamı eğer gebelik olmazsa farklı bir yöntem deneyeceğimizi söylemişti. En iyi yanı ise bana umut verici konuşmasıydı. Elhamdülillah 3. Ayda hamile olduğumu öğrendim. Öğrendiğim gün önce Rabbime şükrettim daha sonra Ebru hanıma içimde başka bir sevgi oluştu. Şuan 18 haftalık gebeyim başından beri ebru hanıma gidiyoruz. Hem hasta ile olan iletişimi hem de bilgisi konusunda doktoruma güveniyorum ve tavsiye ediyorum❤️
Bende Ebru hanım ile başlayıp Yasin bey ile devam edenlerdenim. Bizde Kütahyalı değiliz ve sorduğumuzda ilk Ebru hanım dedi herkes fakat hiç memnun kalmadım her gittiğimde yetersiz Bilgi aşırı ürkütücü önlemler falan. Benim ikiz olduğu için gebeliğim riskli gebelik grubuna giriyordu ama Ebru hanımla ben belki 10 kat riskli yaşadım ilk zamanlarımı gittiğimizde kontrole bad bi surat ayrıca. Aceleci tavırlar falan. Sonra araştırdık Yasin beyle devam ettik. Ebru hanımdan hiç duymadığım cümleler kurdu kontrolümü yaparken herşeyin yolunda olduğunu çok iyi gittiğini empoze etti bana hep ve gitti. Ebru hanımsa hep bebeğimin bi tanesini kaybedeceğimi düşündü ve öyle devam etti o stresle devam etseydim gitmeseydi de gidecekti bence. Ama benim bonibonlarım inatçı bırakmadılar bizi ve herşey yolunda hatta Yasin bey ikizlere göre çok iyi gittiğimizi söylüyor hep. Ve hiç aceleci değil kontrollerde bizimle sohbet ediyor çok ilgili ve her kontrolü çok ayrıntılı yapıyor tavsiye ederim Ebru hanımı da şiddetle tavsiye etmiyorum.