Mervedoganay Betulnil aminn Allah razı olsun canım🤲 ağrın çok oluyomu peki ameliyat sonrası nasıl geciyo
Betulnil Mervedoganay canım ağrım olmadı ve sadece parol aldm. Dikiş yerim acıdı braz. Onn dışında gaz sancım cok oldu 😰
belosunannesi36 Betulnil hayırlı olsun darısı başımıza inşallah bende sezeryan olucamda süreç çokmu zor sonrası evde ağrılar dikişler falan ☺️Kaç günde ayağa kalktınız
Betulnil belosunannesi36 sabah ameliyat oldum öğlen kalktım. 4 saat sonra falan. O gün akşam kendim kalktm destek almadan.
Mervedoganay Betulnil ay o bende zaten çok fazla var kendimi daha fenasına hazırlamam lazim desene 🙄 gaz sıkıntısı çekiyorum 7 aydan bu yana
Rabiast Betulnil bende salı günü spinal olacağım ama çok korkuyorum ameliyat esnasında ya uyuşmazsam ya hissedersem diye veya kendimi sakinleştiremezsem diye böyle bir durum söz konusu mu 😒 şuan nstden yazıyorum hatta dün gece sancım oldu
Betulnil Rabiast canım merak etme hemen uyuşuyorsun. Allahın izniyle kurtulursun inşallah. Kendi kendini sakinleştir
Etum0416 Hayırlı olsun inşallah sağlıkla büyütün bebeğinizi🙏🏻❤️Bende Çarşamba günü spinal sezeryan olcam gece 00:00 dan sonra birşey yemeden gel sabaha alalım dediler su içebiliyoruz ama dimi biliyormusunuz 😕