Betulnil allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah sagliklı huzurlu omurler nasip etsin canim hayirli evlat olsun insallah ozel demi dogum yaptin acaba devlet hastanesinde mi bide hastaneye şunu kesin götür çok lazım oluyo ama şunu götür me hiç kullanilmiyo dediğin birşey varmı acaba

Fatma_08 Allah razı olsun canım cümlemize inşallah🙏💗🌸 Depend kesinlikle al canım. Ben 68 kg la doğuma girdim büyük boy kullandım rahat ettim. Ve önü düğmeli gecelik. Sezeryanda cok daha iyi oluyor. Alma diyeceğim şey de cok fazla kıyafet alma. Değiştirmeye mecalin olmuyor.

Betulnil anladim canim tesekkur ederim.saglikla buyusun insallah🙏🏻🙏🏻

Fatma_08 evet ben götürdüm. Zaten sezaryende gaz çıkarmak cok önemli. Katı gıdaya gaz çıkarınca geçiyorsun. Öncesinde sıvı besleniyorsun. Doğumdan cktım 3 saat snra falan sivi serbestti

Betulnil hayırlı olsun darısı başımıza inşallah bende sezeryan olucamda süreç çokmu zor sonrası evde ağrılar dikişler falan ☺️Kaç günde ayağa kalktınız

Mervedoganay canım ağrım olmadı ve sadece parol aldm. Dikiş yerim acıdı braz. Onn dışında gaz sancım cok oldu 😰

Betulnil inşallah kalmazlar ama kalacaklarsa yapacak bişey yok sağlıkla büyütün inşallah 😊

Betulnil ay o bende zaten çok fazla var kendimi daha fenasına hazırlamam lazim desene 🙄 gaz sıkıntısı çekiyorum 7 aydan bu yana

Hilelbar evet önce iğne sonra sonda. Sonda cktktan snra wc braz zor oldu, yanma oldu