Kızlar 10 haziran saat 10.30 da cennet kokulumu kucağıma aldım. Planlı bir sezaryendi.
Sabah 7.30 da giriş yaptık ve serum takıldı. Daha sonra nst ye bağladılar. 9.30 itibariyle ameliyathaneye girdik. Önce hiiiiçççç acımayan o iğneyi yaptılar belimden. Tansiyon aleti bağladılar. Hemen uyuşukluk hissettim ayaklarımda. Sonrasında kustum anestezinin etkisiyle 😰 4 5 kez öğürdüm. 15 dk snra bebeğim kucağımdaydı. O kadar güzel bir duyguki… Allahım herkese yaşatsın. Şimdi evimizdeyiz, 2.günümüz. Sormak istediğiniz varsa seve seve yanıtlarım💗
37+4"te spinal sezaryenle gelen Nil"im ❤️
Betulnil canım neden sezeryan yaptın bi sıkıntımı vardı
Betulnil Allah analı babalı büyütsün insallah canım. Benimde sezaryan olacak insallah ama 39 da alcaklar bu cuma olucam insallah bende neden erken aldılar bi sıkıntı mı vardı
Aysealbayrak canım bebek 2800 doğdu minyon dedi doktor. Suyu az olduğu için normalde yorulur dedi
Mervedoganay suyu azdı canım. Hayırlı sağlıklı Bi şekilde kucağına al inşallah ❤️
Betulnil allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah sagliklı huzurlu omurler nasip etsin canim hayirli evlat olsun insallah ozel demi dogum yaptin acaba devlet hastanesinde mi bide hastaneye şunu kesin götür çok lazım oluyo ama şunu götür me hiç kullanilmiyo dediğin birşey varmı acaba