Özel hastanelerde ziyaretçi kabul ediliyor mu
Eliftmzkrkmz bence sakaryada en en iyisi 🙏
Mmeloo yok sedat umur var ondan önce. 😀 bence en iyisi o 👌🏼 Oda medardaydı ben evlendim o haftası beyhekime geçti çok üzüldüm. Annem hastanede çalışıyo diye bende oraya gidiyorm yoksa beyhekim sedat bey ilk tercihim olurdu. Annemde ondan snraki en iyisi remzi bey dedi gerçekten iyi 8 aydır bi problem yaşamadık 🤲🏼
Aygul01 evet valla dogru hatirladin ahmet beye gidiyordum
Aygul01 bugün randevum var inşallah herşeyi soracağım 😊
MrvDmrkr çok doğru alınmamaları bizim için daha iyi inşallah ev ziyaretleri de olmaz gelme diyemezsin ki kimseye😕
Cmrtgc inşallah 🤲
Hacermuaz dersın neden demıceksın ki şükür benım çevrem bilinçli üç aydır herkes evinde kimse kimseyle görüşmedi ama kayınvalidem birden almayız parça parça alırız dedi (bana gelmek ısteyen belirtse ben biraz zaman geçsin derim) dedim sen şaka mısın ben maskeyle doğuma girip bebek emzircem senin arkadaşlarınımı alcam evime kusura bakmasın çocuğumu alır giderim görür gününü.Benim ve eşimin ailesi gelecek sadece aylardır bunun için çabalıyorum ama korkuyorum da alır gelir birilerini diye😑
Hacermuaz valla evladının sağlığı için diyeceksin canım. Bu işin şakası yok, bak ilk olay patladığında yeni doğum yapmış bir kadın evladıyla birlikte vefat ettiler haberlerde gördük. Bizim milletin bu toplum baskısı aman insanlar ne der kısmı çok itici işte. Boşver ne derlerse desinler, ufacık evladını kendini tehlikeye atma sakın. Ben ailelelerimize bile öpmek ellemek yasak diyorum, birşey olduktan sonra vah tüh demenin bi anlamı yok tedbiri önden almak lazım.
MrvDmrkr vallahi çok haklısın ama insanlar işte ben elimden geleni yapcam inşallah onlarda anlarlar
Zlhb biz ne yaparsak yapalım önemli olan insanların bilinçli olması bizim milletimiz boş çene yapmak için bile gelir yok çocukmuş yok bebekmis asla düşünmezler
NihalBurak fotoğrafçısı kim o hastanenin bende oraya gidiyorum
snem342 gözde Özcan olması lazım haftaya gittiğimde görüşcem inşallah bend e
NihalBurak ne zaman sordunuz acaba başka biri vardı ben en son sorduğumda anlaşmayı bitirmişlerdi onunla yeni fotoğrafçı arıyolardı
snem342 ben gözde hanımı instagraödan takip ediyorum hayat hastanesinde çekim yapıyor sürekli hastaneye sormadım cuma günü kontrole gittiğimde gözde hanım hastane de olursa yüz yüze görüşeceğim hatta fiyat bilgisi için falan