Kızlar bursa da özel hastanelerin ziyaretçi alımı nasıl acaba doğum yapan anneler bizi biraz bilgilendirir mısınız acaba. Ben BURSA hayat hastanesinde pazartesi günü sezeryan olacağım insallah çok merak ediyorum
Özel hastanelerde ziyaretçi kabul ediliyor mu
Hacermuaz sakaryada normal herşey. Orayı bilememde. Refakatçi ziyaretçi herşey normal
Eliftmzkrkmz bakalım burası nasıl
Cmrtgc sizin doktorunuz kim acaba👼
Hacermuaz istanbulda en son 14 martta gelinimiz dogum yapti yasakti sadece yaninda 1 kisi kalabildi ama simdi durumlar nedir her sehir nasildr bilemiyorum 😊
Cmrtgc nigar güler ama pek çözemedim kadının karakterini inşallah doğumum iyi gecer
HafsaRumeysa yine almazlar galiba 😕
Hacermuaz bende hayat hastanesine gidiyorum Hilal hanıma. O hastanenin anlaşmalı fotoğrafçısını falan takip ediyorum fotoğraflardan gördüğüm kadarıyla alıyorlar heralde ziyaretçi haftaya kontrolüm var bende o zaman soracağım
Hacermuaz bnm gittigim ozel hastanede ziyaretci yasak ve 1 kisi refakatci oluyo kocaeli deyim
Hacermuaz almamak en iyisi bence ben hastaneyede evede ziyaretci kabul etmemeyi dusunuyorum hepsi saglik icin benim bu hamileligim baya zor gecti surekli hastalandim hastanelere git gel en son korona gecirdim negatifte ciksa hala etkisi devam ediyo bi surede devam edermis ayni seyleri yasamak ve bebegiminde yasamasini istemiyorum sagligimiz icin ziyaret olmasin zaten insanlarin dusunmesi gerekir boyle bi zamanda ziyart olmayacagini 😊
Golcuk medar hastanesi
Eliftmzkrkmz sakaryada hersey normal olucağı için karantina olabilir diyorlar 😏
Mmeloo şuanlık öyle bi durum yok ama bakalım tabi ne zaman ne olcağı belli olmuyor