Hacermuaz bende jimere gidiyorum, henüz vakalar bitmiş değil bursa için bugün haberi okudunuz mu bilmem %50artış var vaka sayılarında. Kimse yerinde durmuyor bursada, hastane onaylasa bile almayın kimseyi 😔 ben şahsen hastane alabilirsin dese de kimseyi almıycam,refakatçim olacak sadece.

Hacermuaz bende hayat hastanesine gidiyorum Hilal hanıma. O hastanenin anlaşmalı fotoğrafçısını falan takip ediyorum fotoğraflardan gördüğüm kadarıyla alıyorlar heralde ziyaretçi haftaya kontrolüm var bende o zaman soracağım

Hacermuaz bnm gittigim ozel hastanede ziyaretci yasak ve 1 kisi refakatci oluyo kocaeli deyim

Hacermuaz almamak en iyisi bence ben hastaneyede evede ziyaretci kabul etmemeyi dusunuyorum hepsi saglik icin benim bu hamileligim baya zor gecti surekli hastalandim hastanelere git gel en son korona gecirdim negatifte ciksa hala etkisi devam ediyo bi surede devam edermis ayni seyleri yasamak ve bebegiminde yasamasini istemiyorum sagligimiz icin ziyaret olmasin zaten insanlarin dusunmesi gerekir boyle bi zamanda ziyart olmayacagini 😊

Hacermuaz canım bende kütahyada özel bi hastanede pazartesi sezaryen olucam ama ziyaretçi almıyoruz kesinlikle dediler başında kim kalacaksa o gelecekmiş

Sevendays Ahmet beye mi gidiyordun bacım sen sanki daha önce bir posta yazışmıştık. Yanlışta hatırlıyor olabilirim bende funda hanıma gidiyorum ☺️🌸

Hacermuaz ankarada en son yoktu haberlerde gördüm tedbirli alınacak vs diyordu ama almayı düşünmüyorum.gelen içinde risk benim içinde risk yanımda annem ve eşim olsun yeter eşimin ailesi ve benim ailemde evde görür artık daha da kimseyi almam zaten eve