Mtk benimde suyum gelmişti açılmam yoktu ve bebeğim kanala inmemişti daha yukarılarda hareket ediyordu doktor suyum geldiği için enfeksiyon kapmaması açısından sezaryen yaptı sabaha karşı 4 gibi suyum geldi hemen hastaneye gittik saat 8 gibi kucağıma almıştım ☘️ Hala bekliyor mu doktor yoksa doğum oldu mu ?
Suyum geldi bebek kanalda değil
Mtk epıdural aldıgımda acılmam hızlanmıstı kanala gırmesı ıcınde pilates topunfa zıplatıyorlar genelde
Mtk Allah yardımcın olsun kolaylıkla gelsin inşallah bebeğin
Mtk bu herkes için geçerli mi acaba yoksa kişiye özel bir durum olabiliyor mu?
El_Ebruli suyum patlamasaydı sıkıntı yoktu, su patlayınca haliyle yol açıldı, o yoldan ben ayağa kalktıkça kordonu sarkıp bebeğin boynuna dolanma yada farklı duruölar söz konusu olacağından sadece yat dediler bebek kafasını kanala sokana kadar. Ve çok şükür kanala girdi güzelce yerleşti, ondan sonra istediğin hareletleri yap diyip çıktılar ben de çömeldim kalktım yürüdüm vs. 13.30da doğurdum detayları anlatıcam inşallah ben de hikaye olarak 😍😍
Bicanbehiye Allah razı olsun karnımdaydı kucağımda şimdi çok şükür minik prensesim 😍 Rabbim sizleri de bir avazda çok kolay sağlıkla sıhhatle kısacık acosız keşkesiz doğumyapabilmeyi nasip etsin inşallah 😇😇
Zeynep_35 kanala girdikten sonra yapabildim o hareketleri, öbür türlü bebek kanalda değilken ve suyum da gelmişken hem ayağa kalkyıkça suyum bitecek hem de açılan yoldan kordon sarkabilirmiş bebeğe tehlikesi olur doğum zor olur sezaryan olur gibi şeyler söylediler. Yattım bi an kanala girmicek yattıkça kanala mı girermiş derken son muayenede güzelce yerleşmiş hopla zıpla istediğin gibi dedi doktorum. Ondan sonra yaptım hareketleri, kanalda kafası olduğu için suyum da gelmedi tıkadı prensesim orayı, en sonunda doğurdum detaylıca anlatıcam inşallah 😍