• Doğum
  • Suyum geldi bebek kanalda değil

Rabbim kolaylaştırsın zorlaştırmasın sağ Salim kucağınıza alın inşallah 🤲

• Mtk bunu yanıtladı.
  • Mtk bunu beğendi.

Sümmes sebila yesserah duasını oku canım bolbol bir de rabbi yesir vela tuassir rabbi temmim bil hayr duasını oku

Mtk ilk dua ona yollar açıldı manasına geliyor kuranda geçiyor ikincisi de rabbim kolaylastır zorlastırma hayırla sonuçlandır manasına geliyor Allah yardımcın olsun ♥️ Dua ediyorum

Ftmanzlm Allah razı olsun ilkini çok duymuştum manasını bilmiyordum öğrenmiş oldum sayenizde ikisini de okuyorum sürekli içimden. Sancım da çok az olunca bi dyrgunluk ıluştu içimde yatıyprum anlık uyuyorum uyanıyorum inşallah güzel bir doğum gerçekleştiririm de burda hikayemi ben de paylaşırım dualarınuz için Rabbim razı olsun hepinize dua ediyprum burdan

Mtk bir nefeste doğur hayırlı sağlıklı bir şekilde canım yat insallah kolay Allahım hayırlı sağlıklı doğum nasip eder sana insallah ikinci acımaz ikinci doğum kolay diyorlar korkma üzülme canım benim de ilk olacak yaklaştım korkular başladı 😀💋🤲🏻🧿❤️

• Mtk bunu yanıtladı.
      • Mtk bunu beğendi.

Ova hayır daha sancılarım sıklaşmadı doğuracak ben değilim gibi yatıyorum öyle 😑

Selimem inşallah dediğin gibi olır ya 😅 İlkinde acemi olunca kimvurduya gidiyormuşsun gibi oluyo ama bir anda olup bitiveriyo, bunda sancım olmayınca ayrı şoklardayım telaşa girdim doğsun istiyorum artık 😍

Mtk Aslında onun egzersizleri var, yürümek, plates topu ile yapılan egzersizler yerleşmeyi kolaylaştırıyor diye biliyorum, yatmasan daha iyi değil mi ? Bir sor istersen ordakilere. Bir de youtube dan baksana ne egzersiz öneriyorlarmış

Mtk benimde suyum gelmişti açılmam yoktu ve bebeğim kanala inmemişti daha yukarılarda hareket ediyordu doktor suyum geldiği için enfeksiyon kapmaması açısından sezaryen yaptı sabaha karşı 4 gibi suyum geldi hemen hastaneye gittik saat 8 gibi kucağıma almıştım ☘️ Hala bekliyor mu doktor yoksa doğum oldu mu ?

• Mtk bunu yanıtladı.
              • Mtk bunu beğendi.

Iimran kanala girdi şuan suni verdiler bebepin kalp atımı yavaşladı kestiler sancılarım azaldı nstye bağlayıp duruyorlar

Pankek suyum geldiği için ve 2 cm açıklıktan dolayı kordon sarkması tehlikesinden yat soluna dedilet, bebeğin başı sağdaymış. Bi kaç saat önce yerleşti suni verdiler bakalım ara ara çekiyorum

Mtk umarım güzel geçer hayırlı doğumlar 🌸

• Mtk bunu yanıtladı.
                    • Mtk bunu beğendi.

Mtk epıdural aldıgımda acılmam hızlanmıstı kanala gırmesı ıcınde pilates topunfa zıplatıyorlar genelde

• Mtk bunu yanıtladı.
                      • Mtk bunu beğendi.

Mtk İnşallah kolay geçirir Allah 🤲🏼🤲🏼

• Mtk bunu yanıtladı.
                        • Mtk bunu beğendi.

Mtk az kalmış canım benim :) merak etme ☺️🤲🏻🤲🏻🤣

• Mtk bunu yanıtladı.
                          • Mtk bunu beğendi.

Mtk Allah yardımcın olsun kolaylıkla gelsin inşallah bebeğin

• Mtk bunu yanıtladı.
                            • Mtk bunu beğendi.

Mtk bu herkes için geçerli mi acaba yoksa kişiye özel bir durum olabiliyor mu?

• Mtk bunu yanıtladı.
                              • Mtk bunu beğendi.

Mtk yaa 😁 senin yerine ben heyecanlandım valla 🤣

• Mtk bunu yanıtladı.
                                • Mtk bunu beğendi.