hande123 İnsan kaderinde ne varsa onu yaşıyor canım dua her kapıyı açar sizde sağ salim kucağınıza alırsınız inşAllah 😊

gnc Amin canım sizinde kollarınız dolsun kısa zamanda 😊

• gnc bunu yanıtladı.
  • gnc bunu beğendi.

Gözünüz aydın ne kadar güzel birşey bazen Rabbimin işine karışmamak lazım doktorlar acımasız olabiliyor ama ne mutlu size Rabbim hemen nasip etmiş darısı olmayanlara inşallah😊🐣

Sultan67 allah analı babalı büyütsün öncelikle🙏 Bu arada yazınızı okurken cNım acaip bezelye cekti😔 Şimdi kalkıp bezelye yiyecegim

Dimplesgirll Amin inşAllah canım benim Rabbim isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu 🌼

Sultan67 Hayırlı olsun Allah bebişinize sağlıklı uzun ömür versin 😊kusmalarınız 9 ay devam etmis cok kilo verdiniz mi sakıncası oldu mu bende cok kusuyorum hep yatiyorum hic bisey yiyemiyorum migdem bulaniyor.

Zlis11 Allah razı olsun canım bebeğim 3 kilo 300 grm olarak doğdu canım ben kusuyodum ama ardından hemen yiyodum ozellikle yogurt cok yedim hamileyken o kilo aldirdi bebegime galiba 57 kiloyla hamile kaldim 62 kilo oldum sadece 9 ay içinde karnım falanda 8 aylık olunca çıktı iç karnım genişti benim 💙