Sultan67 ah şu hormonlar boğazımda düpümlendi sonunda dayanamadım ağladım 😢😢😢 ne güzel anlatmışsın ne kadar içten Allah analı babalı büyütsün hayırlı evlat olsun inşallah darısı bizim gibi bekleyenlerin başına şunu da söylemeden edemeyeceğim kimse hiçbir zaman ümitsizliğe kapılmasın bana da dr sadece tüp bebek demişti ve o ay hamile kaldım 😁😁😁 çok güzel bi duygu 😍😍

hande123 İnsan kaderinde ne varsa onu yaşıyor canım dua her kapıyı açar sizde sağ salim kucağınıza alırsınız inşAllah 😊

gnc Amin canım sizinde kollarınız dolsun kısa zamanda 😊

• gnc bunu yanıtladı.
    • gnc bunu beğendi.

Gözünüz aydın ne kadar güzel birşey bazen Rabbimin işine karışmamak lazım doktorlar acımasız olabiliyor ama ne mutlu size Rabbim hemen nasip etmiş darısı olmayanlara inşallah😊🐣

Sultan67 allah analı babalı büyütsün öncelikle🙏 Bu arada yazınızı okurken cNım acaip bezelye cekti😔 Şimdi kalkıp bezelye yiyecegim

Dimplesgirll Amin inşAllah canım benim Rabbim isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu 🌼

Sultan67 Hayırlı olsun Allah bebişinize sağlıklı uzun ömür versin 😊kusmalarınız 9 ay devam etmis cok kilo verdiniz mi sakıncası oldu mu bende cok kusuyorum hep yatiyorum hic bisey yiyemiyorum migdem bulaniyor.

Zlis11 Allah razı olsun canım bebeğim 3 kilo 300 grm olarak doğdu canım ben kusuyodum ama ardından hemen yiyodum ozellikle yogurt cok yedim hamileyken o kilo aldirdi bebegime galiba 57 kiloyla hamile kaldim 62 kilo oldum sadece 9 ay içinde karnım falanda 8 aylık olunca çıktı iç karnım genişti benim 💙